Dialogul prostilor Gadea-Dancila : inundaţii, irigaţii, totuna-s…

  • Gâdea : Ați vorbit cumva cu domnul ministru, toată vremea foarte proastă de vara asta, ploi, inundații, se anunță un an agricol profund afectat?
    Dăncilă : Am vorbit cu domnul ministru al Agriculturii. Sunt culturi afectate, am vorbit la Bruxelles să vedem cum putem să obținem fonduri pentru a putea să-i ajutăm pe fermierii care au culturile afectate. Pentru că vedem aici ( pe slide-uri – n.red. ) programul de irigații, e un program foarte important pentru România ( sursa )

Tocmai cand credeam ca au sedat-o, au dopat-o sau ceva de genul asta si  astfel tata Veoreca  reusise sa citeasca de pe foi cu doar cateva erori minore, seara s-a dus la pastorul Grivco unde, probabil efectulul pastilelor trecand, a comis-o iarasi…

Un răspuns la „Dialogul prostilor Gadea-Dancila : inundaţii, irigaţii, totuna-s…”

  1. Cand angajezi pe cineva in firma, indiferent de postul pe care urmeaza sa activeze, incerci sa te asiguri, macar de faptul ca nu este peste masura de ingramadit, daca nu poti spera sa aiba in IQ mai ridicat. Situatia este destul de delicate, testul trebuie bine mascat sub diferite forme.

    Cand desemnezi in prim ministru sa administreze o tara UE de 20 milioane de europeni si teleormaneni, se vede treba ca poti insarcina cu functia pe orice idiot. Fara sa-l caute nimeni de sanatate mintala sau la neuroni. Adica se cauta procurorii si ministrii la mapa profesionala dar pe seful si coordonatorul lor nu-l cauta nimeni ca a rezultat din alegeri democratice si trebuie sa implementeze programul de guvernare catre fundul gropii. Tara de poterasi, militieni, jandarmi, sepepisti si lucratori in intelligence, tara cu viitor de aur, cu aurul la altii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.