Treaba cu „viralizarea” #muiePSD

Plus inca 1001 de glumite gen numere de inmatriculare personalizate and other shit care fac deliciul facebook-ului, zona bantuita de toti agitatorii-propagandisti ai tuturor partidelor.
Cateva intrebari tot  as avea : toate fazele astea, ajuta…la ce ? Schimba majoritatea parlamentara ? Mobilizeaza la vot pentru…2019-2020 ? Ii vor convinge pe mai multi sa semneze listele "Fara penali in functii publice"?
Si, apropo de campania „Fara penali” : e doar un PR stunt al USR fiindca nu poate avea niciun fel de finalitate, nu prea curand. Sau are careva impresia ca actualul Parlament va vota o lege de acest gen ? 🙂

3 răspunsuri la „Treaba cu „viralizarea” #muiePSD”

  1. Nu e chiar așa. Atunci hai să stăm cu mâinile încrucișate fiindcă oricum nu putem schimba parlamentarii. Chiar proști de-am fi, știm că asta se întâmplă la 4 ani. Iar între 2 alegeri, nu trebuie făcut orice pentru a atrage susținători din tabăra adversă sau din cea a nehotărâților?

  2. Intr-adevar, poate ca nu ajuta prea mult, dar suna al dk de bine. Iar ca imagine este devastatoare pentru PSD, desi nu este tocmai pe gustul meu. Numai pesedist sa nu fii.

    E o lovitura de PR asimetrica, pentru ca PSD nu poate raspunde in acelasi fel, in aceeasi zona. Pur si simplu PSD nu gaseste tinta. Putina lume a remarcat faptul ca PSD identifica statul parallel cu un inamic politic pentru ca, pur si simplu, partidele politice de opozitie sunt nedemne de a fi luate in vizor. Ce sa spui despre PNL care practic nu exista si nu face nicio miscare, sau despre USR care nu poate fi facut responsabili pentru nimic, putin deocamdata.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.