Cu ce crede duamna Pandele Firea ca se ocupa SIE si SRI…

  • Stire : Gabriela Firea i-a invitat luni la o şedinţă la Primăria Capitalei pe reprezentanţii SRI, SIE, ai Prefecturii, Poliţiei Capitalei, Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov şi ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, pentru „a stabili posibilitatea organizării în deplină siguranţă” a unui eveniment de amploarea mitingului anunţat de românii din diaspora în Piaţa Victoriei.

O singura remarca as avea : daca duamna tuoapa crede ca SIE ( mai ales ) si/sau SRI se ocupa cu urmarirea romanilor din diaspora care vor sa participe la un miting ( care va avea un enorm succes doar pe facebook ), ii recomand un consult urgent la Spitalul de psihiatrie Obregia

3 răspunsuri la „Cu ce crede duamna Pandele Firea ca se ocupa SIE si SRI…”

  1. Am spus-o de mai multe ori si o repet. Primarizda Gabi Firea este o mare vulnerabilitate pentru PSD, fiind o tinta valoroasa, usor de doborat. Desi primarita a Capitalei, Firea are suficienta vizibilitate in toata tara pentru a merita efortul de a fi facuta de kko. Amintiti-va de episodul cu Halep de pe stadion. Nici acum nu s-au vindecat ranile, buba inca doare rau de tot.

    Apropo, cam asta se ascunde si in spatele deciziei de a refuza mitingul Diasporei. Pur si simplu e paralizata de groaza ca se va face iar de kko. Nu cred ca va scapa pentru ca iar a comis-o cu acest refuz. A atras atentia asupra ei iar lumea va veni pregatita in mod special si pentru ea. Daca at fi aprobat mitingul fara comentarii dupa mintea ei putina, probabil ca mitingistii s-at fi concetrat pe Dragnea si pe justitie lasand-o in plata Domnului. Asa insa … a intrat deja in hora.
    In plus, este nitelus penal sa le iei cetatenilor libertatea de exprimare si de intrunire. Foarte nejustificat, de altminteri (bazandu-se doar pe supozitii si scenarii inventate de mintisoara ei de primareasa de de doi bani).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.