De ce a refuzat Pandele-Firea, prin mânuța lui Bădulescu, sa autorizeze pentru 10 august mitingul românilor din diaspora ?

De ce ? E simplu. Fiindca vorbim despre doua dobitoace*.
Prima, avocat al famigliei PSD Voluntari ajuns viceprimar insarcinat cu injuratul opozitiei, a raspuns la misto , iar a doua, in stilu-i caracteristic, tupeisto-topisto-prostesc in comunicatul din care am aflat ca :

  • „… 1 milion de participanți, potrivit cifrei înaintate de către organizatori, ar perturba grav activitatea și libera circulație în Capitală”
  • „…la mitingul organizat de PSD în data de 9 iunie 2018, despre care s-a vorbit în acest context, în spațiul public, numărul de participanți declarați de organizatori în Piața Victoriei a fost de 250.000, iar în momentul de vârf al evenimentului s-au înregistrat un număr de 380.000 - 400.000 de persoane”
  • „Inițial, PSD a intenționat organizarea unui miting la care să participe 1 milion de persoane, dar  s-a decis redimensionarea evenimentului …”
  • „Solicit să se pună capăt acuzațiilor și jignirilor proferate în spațiul public la adresa mea și a Primăriei Capitalei, câtă vreme nu există niciun motiv”

Acum , chiar daca e superfluu sa-i enumaram gogosile, haidem totusi sa vedem
– Un milion de insi care sa se prezinte  la mitingul „diasporei” cand la alegeri voteaza maxim, maximorum doar vreo 3-400 de mii ? Si 30 de mii ar fi un succes major, sa fim seriosi cu cifrele.
– La mitingul PSD cifra s-a umflat de la 250 la 400 de mii in momentul de varf , cum anume, a facut duamna Gabi striptease pe scena ?
– Nu in ultimul rand, o manifestatie se notifica nu se aproba. Daca au chef nu unul, ci doua, trei sau cinci milioane sa protesteze, nu cateva toape trebuie sa le permita .
Dar fiindca snoavele duamnei sefe a PSD Voluntari  se adreseaza doar publicului pensionar al Grivco 3, hai mai bine sa vedem ce a uitat sa le arate prin bilanturile "dupa doar 2 ani" 🙂

In ceea ce ma priveste, daca in „doar doi ani” ar fi miscat macar si un milimetru cu proiectul noii sali de sport polivalente, poate m-as fi abtinut.
Dar asa, pot doar sa constat ca e mult mai  i n c a p a b i l a decat Oprescu.

* DEX : Persoană lipsită de inteligență și de bun-simț.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: