Realizari PSD : Bacau, Romania, U.E., 2018 – fara apa potabila de 4 zile. Cum a finalizat Pandele Firea un proiect care nici nu a demarat

  • Stire : „După patru zile fără apă la robinete, nemulţumirea oamenilor din Bacău a dat în clocot. Ca să atragă atenţia celor responsabili că situaţia nu mai poate continua, câteva sute de locuitori au traversat încontinuu o trecere de pietoni. N-au reuşit decât să obţină promisiunea că nu vor mai trebui să rabde mai mult de câteva zile.”

Nimic de comentat . Daca o asemenea chestie e posibila  intr-o tara din U.E., in Anno Domini 2018,  zic si eu parafrazand un aforism celebru : daca n-au apa sa se spele cu sampanie !…si sa voteze PSD in continuare

  • Stire În ceea ce priveşte declaraţia de la minutul 05:12, referitoare la «realizarea unui terminal multimodal la intersecţia Pantelimon cu Vergului», cu parcare de tip Park&Ride de 450 de locuri, acesta este un proiect care va fi realizat în perioada următoare, pentru care a fost aprobat PUZ-ul şi eliberată autorizaţia de construire”.

In concluzie „realizarile pentru Bucuresteni” sunt sublime, dar duamna nici nu s-a apucat de ele. Nu cautati stirea asta la amicele, rudele si famiglia salariata a Grivco 3.

Un răspuns la „Realizari PSD : Bacau, Romania, U.E., 2018 – fara apa potabila de 4 zile. Cum a finalizat Pandele Firea un proiect care nici nu a demarat”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: