Când avocatul mafiei insistă „Scoateți acest articol din Codul Penal ! „…și Tăriceanu îl dă-n gât

Din ciclul „Gura ramoliceanului porumbei emite”, la filiala mass-media PSD Grivco 3, o seara cu daddy, o alta cu CAC P-Tariceanu, i-auzi-l pe Gâgă :

  • „Am avut o discuție cu ministrul Toader care a spus că nu se va termina cu aceste abuzuri dacă nu scoateți acest articol ( abuzul in serviciu n.m. ) din Codul Penal. Cu toții ne-am gândit că dacă luăm această decizie, o să sară lumea : vreți să-l salvați pe Liviu Dragnea…”
  • „Nu pot fi lasati in continuare procurori care au mentalitatea din perioada comunista, procurori care cred ca scopul lor este sa gaseasca vinovati si sa raporteze cat mai multe dosare la hectar, cum a facut doamna Kovesi, in asa fel incat Romania sa para cea mai corupta tara din Europa (…) Imaginea asta de cea mai corupta tara din Europa a fost creata, in principal, de acest DNA, in frunte cu doamna Kovesi„.

Acuma, nu prea ar mai fi comentarii la cele de mai sus. Tariceanu l-a dat pe tava pe Tudorel care, din postura de avocat al mafiei, e folosit ca berbec de catre statul mafiot de Teleorman caruia ii serveste idei. Nici pe tema lui nu mai insist, am spus inca de la numire ca unul dispus sa slujeasca un dublu condamnat nu e nimic altceva decat un mafiot marunt. Punct.
Cat despre gandirea stalinista ia sa vedem oare cine o poseda, nu cumva prostul care habar nu are care e definitia procurorului, si anume : omul care trebuie, e obligat, sa gaseasca vinovati ?

  • PROCURÓR, procurori, s. m. Magistrat membru al Parchetului, care are rolul de a exercita acțiunea penală și de a susține acuzarea; membru al procuraturii, care decide trimiterea infractorilor în fața justiției, susține acuzarea în procesele judiciare, supraveghează justa aplicare a legilor și reprezintă interesele statului într-un proces. – Din fr. procureur.

Dar, la cele 66 de toamne, dupa 5 neveste, neuronul mai da rateuri, mai ales cand esti amicul condamnatilor cu executare …

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: