Toți idioții mafiei din Teleorman, azi : Teodorovici Orlando, de profesie playboy încasator de chirii

Grabindu-se sa pupe docil mana stapanului , nasul Liviu cel dublu condamnat, Teodorovici Orlando nu a reusit altceva decat sa-si manifeste prostia groasa, specific PSD-ista

  • „In mod normal, moral şi corect, statul trebuie să recupereze banii pentru acea perioadă. Astăzi statul nu este încă proprietar al acelui imobil, cu toate că există o hotărâre a instanţei care a anulat clar modul în care s-a făcut transferul acelui imobil…”

Deci playboy-ul de la Finante ar vrea ca Iohannis sa dea statului niste bani cu anticipatie ,  adica unei entitati care momentan nu are niciun drept. Misto gandire.
Despre recuperarea ( normala, morala şi corecta ? ) prejudiciilor de zeci de milioane de euro de la Voiculescu  ( la televiziunea caruia a si mancat rahatul de mai sus)  sau de alti condamnati sau ex-puscariabili, incepand cu condamnatul daddy Dragnea ale carui datorii fata de UE  chiar statul le-a platit , de toate astea omul nostru nu a auzit, nu stie, nu cunoaste.
In schimb emite , fara sa roseasca,  niste aberatii juridice de mai mare dragul preluate de  la slugi gen Savaliuc Razvan ( in imaginea de  alaturi, langa alti doi sanatosi ).
Si, da, e vorba despre acel prea-cinstit Teodorovici cel care incasa o chirie de la ma-sa. Onest pana la Dumnezeu, ce sa mai discutam,  aproape la fel de cinstit ca si mana lui dreapta de la Finante, Valcov Darius – 8 ani cu executare in prima instanta.
Dar deja stiti : cine se aseamana, se aduna…

Reclame

2 răspunsuri la „Toți idioții mafiei din Teleorman, azi : Teodorovici Orlando, de profesie playboy încasator de chirii”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.