Cum se mai amuza romanii : inundații ? pod rupt ?! 4 morți ?!? „Minunat, bine că a plouat !”

Acuma, desigur, sa nu va inchipuiti ca fanul oilor a simtit vreo apasare din cauza ca pe ici, pe colo,  prin tara mai murea lumea. Nici ca slujitorii Teleormanului au avut vreo remuscare sa linga temeinic fundul duamnei Dan-pronume-Carmen, live la Grivco 3.
De altfel ar fi fost si dificil cand neuronii lor judeca asa : „Inundațiile au mai făcut o victimă! O fetiţă de doi ani a murit înecată în apa de ploaie” Dar nu despre starea de imbecilitate a presei aservite mafiei PSD e vorba, de fapt.
O tara guvernata de o analfabeta functionala nu poate fi decat o tara lasata vraiste. Sigur ca nu poti sa pui in carca tatei Veoreca intemperiile care, anual, distrug tot ce prind, nici faptul ca votantii din Teleorman asista impasibili la showul oferit de ISU. In fond, nu ea le-a dat 100 in plus la pensie ? In fond nu ea le-a dat 640 de lei / luna chiar daca n-au muncit o ora toata viata ? Sa inghita linistiti pomenile si sa se amuze, caci, vorba aia : e o tara vesela, pacat ca-i locuita…

2 răspunsuri la „Cum se mai amuza romanii : inundații ? pod rupt ?! 4 morți ?!? „Minunat, bine că a plouat !””

  1. deci daca era opozitia la putere, se uitau jurnalistii cu lupa la ce fac guvernantii, numarau toti mortii, il linsau mediatic pe premier. asa, latrina 3 si rahat tv tac chitic. nu mai vorbesc de faptul ca psd nu a investit NIMIC in diguri, poduri , cai ferate. partid infractional si incompetent.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.