12 aliati euro-atlantici fac un ultim apel la P.S.Daddy

  • Noi, partenerii şi aliaţii internaţionali ai României, facem apel la toate părţile implicate în modificarea Codului Penal şi a Codului de procedură penală să evite schimbările care ar slăbi statul de drept sau capacitatea României de a lupta împotriva infracţionalităţii şi corupţiei.
  • Urmarim cu atentie schimbarile la Codurile penal si de Procedura Penala si ne mentinem ingrijorarea ca mai multe dintre ele pot impiedica cooperarea internationala in domeniul aplicarii legii si pot afecta negativlupta impotriva infractiunilor violente, a infractionalitatii organizate transfrontaliere, a infractiunilor financiare si a traficului de droguri si de fiinte umane..

Tonul apelului este mai mult decat clar dar m-ar mira foarte tare ca el sa aiba vreun ecou la mafia din Teleorman. Sa vedem…

5 răspunsuri la „12 aliati euro-atlantici fac un ultim apel la P.S.Daddy”

  1. Păi ce poate răspunde mafia din Teleorman, ce a învățat de la bunicii lor spirituali (sau bunicuța Ilici): “Imperialiști americani, cădea-v-ar comunicatu-n ocean!”
    “Dragnea, Tări, Tudorel,/ Sperie statu’ paralel!”

  2. So, deocamdata, urmarire in rem. Discret.
    Suficient pentru ca Daddy sa fiarba: ” aceasta dementa” sau „nu vad care procuror …”. De fapt, reactia lor a fost furibunda inca de la inceputul demersului lui Sica Mandolina. Vad ca pana acum, putina lume pune botul la acest demers, vezi labe1 azi, chiar asa a ajuns tara sa fie plina de mafioti?

    Adevarul este ca aceasta plangere penala, ignorata de multi la inceput, este, de fapt, singura carte castigatoare a lui Iohannis, si a noastra, a tuturor. Din fericire, asul de pica! Suna bine „pica”, este?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.