Basescu greseste grav : Dragnea nu e psihopat, e doar un mafiot incult de Teleorman. Plus o intrebare despre #complicitati

Un Basescu , la fel de slobod la gura cum il stiam, incheie o postare in proportie de 90% corecta* asa :

 • „Nu-şi dă seama că este un psihopat care omoară o ţară pentru că în jurul lui nu este nimeni care să-i spună STOP. Oare cum am ajuns aici ?
  PS – Chireac, Dăncilă, Gâdea, Carmen Dan, Abraham, Rovana, Hadăr, Roşca, Mihaiu, Bolcaş, Badea, Buşcu, A3, etc., băgaţi mare cu linsul lui Daddy ca să-i agravaţi boala”

Unde scartaie rationamentele lui Base ? Plecand de la final,  putem relua toata argumentatia rezumand pe scurt eroarea grava in care se afla : dublul condamnat Dragnea Liviu Nicolae nu putea face de unul singur toate mizeriile enumerate, practic nu ar fi avut cum. Atunci care i-au fost ( si sunt  ) complicii , putem incerca o enumerare ?

 1. Curtea Constitutionala a carei majoritate a aprobat multe din aberantele propuneri ale PSD
 2. Consiliul Superior al Magistraturii care, fie si prin tacere, a girat atacurile la adresa procurorilor si judecatorilor
 3. Intreg guvernul in frunte cu ministrul Justitiei care e principalul arhitect juridic al ideilor mafiei din Teleorman
 4. Intreg PSD si nu numai conducerea lui ?
 5. Nu in ultimul rand, aliatii ALDE si UDMR care prin votul parlamentarilor  tin la guvernare aceasta Mafie
 6. Plus intreaga cohorta a indivizilor din mass-media care, pentru un oscior de ros, au dat demult cinstea pe rusine ( lista e cu mult mai lunga decat cele cateva nume enumerate de Basescu)

Nu vi se pare ca deja s-au adunat cam multi ? In concluzie, e Dragnea unicul vinovat sau toata gasca care a contribuit, macar si  inchizand ochii, a devenit  automat complice ?
Cand la aceasta ora, natiunea e complet divizata intre pro si anti hotie, mi-e teama ca raspunsul nu poate fi decat unul singur. Dar, mai devreme sau mai tarziu, unii vor trebui sa raspunda…

* Sigur ca Basescu a avut nenumarate „merite” in coruperea unui sistem care azi s-a pus in slujba condamnatului daddy Dragnea, poate alta data i le reamintesc.

2 răspunsuri la „Basescu greseste grav : Dragnea nu e psihopat, e doar un mafiot incult de Teleorman. Plus o intrebare despre #complicitati”

  1. Corect, s-o suga. Oricare altul in afara de el ar fi trebuit sa spuna chestiile alea, adevarate dealtfel. Inlocuim slugoii cu boc, liberalul rosu cu enteresul national si tot asa. Ma mir ca nu l-a acuzat pe dragnea si de blat prin vanzare tara cu udemere, ca era autocritica perfecta.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: