Mesajul si minciunile nasului Pablito Dragnea dupa conclavul Mafiei personale din Teleorman aka CEx PSD

  • Îmi cer iertare acum în fața dvs miilor de români, care unii stau în pușcărie…Îmi cer iertare pentru că s-a lungit atât de mult elaborarea Codului Penal.
  • Maniera pe care noi am avut-o, pe care eu am avut-o, de a avea o abordare procedural corectă, în Parlament, s-a dovedit că a fost una greșită

Hai sa incepem dandu-i in cap condamnatul Dragnea cu propriile-i minciuni  : conform datelor A.N.Peniteciarelor , miile alea sunt fix  49 pe codul nou plus 25 pe codul vechi
Sursa e mai mult decat autorizata, cred

Atat e de ajuns si , oricum, cand daddy Dragnea – 3,6 ani exe sta in CEx alaturi de un Vâlcov – 8 exe , totul devine clar si acela nu mai e CEx, e doar un fel de vorbitor al puscariasilor,  case closed.
Dragnea Liviu Nicolae nu a simtit nevoia sa ceara iertare  pensionarilor sau celor din spitalele in care se moare cu zile,   copiilor care invata in scoli fara avize de functionare si apoi, cand termina o facultate,  pleaca din tara, nu a cerut iertare romanilor care platesc peste 50% din venituri la stat, nu a cerut iertare pentru ca nu exista autostrazi, nimic din toate astea.
Condamnatul Dragnea  a cerut iertare puscariasilor adica celor din aceeasi tagma cu el . Probabil ca urmeaza violatorii, pedofilii, interlopii si criminalii, in fond si Iliescu  a multumit minerilor care omorasera oameni, nu ?
Dar acest batranel extrem de speriat de spectrul puscariei, ca orice dictator ne-educat, nu cunoaște un principiu simplu : nu angajezi mai multe bătălii pe fronturi separate, simultan. Ori mafiotul sef vrea sa se bată cu : președinte, SRI, judecători, procurori, opoziție și stradă, de-a valma.
Make no mistake : „Never hate your enemies, it affects your judgement” ( Mario Puzo – Godfather )
Pe de alta parte,  e si mai simplu : cand ai de-a face cu o Mafie, ori esti un stat puternic, ori te duci la culcare si, vezi cazul Pablito Escobar, ii chemi pe altii sa te apere.
Cand vrei sa protestezi ca sa fii auzit, te aduni intr-un numar semnificativ care sa depaseasca lejer toate efectivele Jandarmeriei Române ( v-am mai explicat, daca vede de la 50,000 de insi in sus, orice mafiot si/sau jandarm se va scapa pe el ) si te duci la Parlament sau in Kiseleff , in timpul programului, nu noaptea, ca sa-i intrebi de sanatate pe mafiotii adunati acolo.

Altfel  orice trepadus batran si speriat ca #daddy se pisa in capul tau cand il auzi ca cere scuze…hotilor din puscarie si ca declara razboi statului.
No time for shit like this. Imnul are nume , puneti-l in practica…

2 răspunsuri la „Mesajul si minciunile nasului Pablito Dragnea dupa conclavul Mafiei personale din Teleorman aka CEx PSD”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.