Când gura păcătosului Vosganian adevăr grăiește : de ce are România aceleași probleme ca acum 30 de ani ?

  • „(…) Eu împreună cu Călin Popescu-Tăriceanu eram în balconul de la Palat și ne-am adus aminte că în ziua de 21 ianuarie 1990, eu și cu Călin, eu de 31 de ani și el de 37, eram împreună cu participanții la vestita întâlnire din Sala Rondă a Palatului Victoria, Corneliu Coposu, Sergiu Cunescu, Ion Iliescu și alții, iar eu și Călin Popescu-Tăriceanu veneam din partea tinerei generații și ne-am adus aminte că iar au trecut aproape 30 de ani și ne-am întors în același loc și iată, din păcate, România are încă aceleași probleme„- Varujan Vosganian, ieri la Iași.

Sa trecem cu gratie peste minorele „problemute de artimetica ” cum le-ar numi Marean a lu’ Vanghelie, vazand imaginea intitulata de bloggerul-romancier  ” Sala Mare a Teatrului Național „Vasile Alecsandri” cu cei peste o mie de delegați ai Conferinței Teritoriale din data de 16 iunie 2018″ care , curat ghinion, la capacitate maxima poate primi doar 750 de insi. Nu ne mai legam de flaeacuri cand omul ne-a oferit superba cugetare din citat.
Perfect de acord cu marele luptator impotriva stalinismului Varujan si amicul sau  C.A.C., marii aliati ( cam de 5%, daca sociopologul le da doar 7 ) ai statului mafiot de Teleorman in frunte cu sluga justitiei acestuia , ce coincidenta , si el tot din Iasi, poreclita Gargamel Toader.
Dar daca e sa-l credem ca  asa stau treburile si, dupa 30 de ani, Romania se confrunta cu aceleasi probleme ( 700 de km de autostrada dupa 30 de ani rings a bell, Varujan, ex-ministru al economiei ?!? )  hai sa vedem : cine e de vina, cine a condus Romania in cei 30 de ani ? Un calcul simplu ne arata ca PSD ( sub diversele-i denumiri ) alaturi de aliati ( de toate culorile si orientarile, inclusiv liberale ) s-au aflat la putere aproximativ in 25 din cei 30 de ani. Deci reiau : a cui e vina dom’ Vosganian ?!
Make no mistake, daca vor binevoi vreodata sa raspunda,  oamenii acestia care sug cu abnegatie de la buget inca din 1990 vor spune cu mandrie ca si-au sacrificat tineretile luptand pentru binele tarisoarei mult iubite. Dar nici macar aici nu-s decat mici copy-pasters…

Un răspuns la „Când gura păcătosului Vosganian adevăr grăiește : de ce are România aceleași probleme ca acum 30 de ani ?”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: