Cum a devenit majoritara „mahalaua inepta” in doar 6 ani

…nu mahalaua violentă şi ineptă încolonată, ca minerii odinioară, în spatele moştenitorilor Securităţii (…)  Ce vor ei, în schimb, e ca o populaţie imbecilizată de televiziuni, înfricoşată de scenarii apocaliptice mereu dezminţite de realitate şi, mai nou, de bătăuşii scoşi pe străzi, să aleagă…

Mahalaua inepta… Va mai amintiti celebra expresie lansata de Baconschi in 2012, care a facut ca tone de rahat sa i se reverse in cap si el sa fie rapid demis de Boc ? Well, au trecut destui ani,  mahalaua inepta a evoluat si iat-o, mandra ca reprezinta o majoritate dovedita prin alegeri, si-a exhibat exemplarele ( pozele via Vice, cititi acolo o cronica )
Dar, dupa batjocura mitingului vizionabil in pozele de mai sus sau clipul de final, seful suprem al mafiei PSD a mers la  sluga preferata, pastorul Grivco 3 unde a proferat fara nicio retinere amenintari la adresa tuturor – cetăţeni simpli, procurori, judecători, ziarişti, UE si NATO, atentie mare la ele, unele sunt de-a dreptul patologice,- ceea ce denota doar  faptul ca e complet speriat si a ajuns cu nervii la pamant.
Daca Dragnea Liviu Nicolae a ajuns sa ii considere sobolani pe niste cetateni romani cinstiti , platitori de taxe dar care nu sunt de acord cu el, atunci ne-am intors in timp fix acum 80 de ani.
Nu c-as avea mari sperante ca propaganda PSD sau jegurile platite din mass-media sa scrie ( sau sa cunoasca ) , dar un anume dr. Joseph Goebbels a portretizat imaginea evreilor-duşmani , folosind toata mass-media, inclusiv cinematograful, ca in filmul „Jidanul veşnic” („Der Ewige Jude”) in care evreii erau asemuiţi cu „şobolanii purtători de ciumă”
Restul delirului despre mitingul si mai mare care ar putea urma, anti UE & NATO ( care ar trebui sa dea socoteala, cui sau de ce, nu se stie ) sau amenintarea directa la adresa lui Iohannis sa nu cumva sa faca greseala ” fatala „ ( unii ar putea-o lua ca pe o amenintare cu moartea, fatal asta inseamna ) sunt semnele unui disperat care incearca sa ameninte pe absolut toti de frica puscariei.
Dar incepusem cu mahalaua inepta, sa incheiem tot cu ea…

UPDATE
Foarte prompt in raspunsul de pe facebook, dl Asztalos Csaba ne-a sfatuit ca pentru „sobolani” sa depunem plangerile la CNCD /  support@cncd.org.ro . Ceea ce am si facut, acum sa vedem raspunsul in termenul legal…

6 răspunsuri la „Cum a devenit majoritara „mahalaua inepta” in doar 6 ani”

  1. 1 Nu am remarcat pe undeva ca l-as sustine, tu ai remarcat asa ceva ?
   2 Dar cred ca stii de cate ori l-am injurat 🙂
   3 Era vorba doar de mahalaua inepta care acum e la putere

   1. Nu am spus că-l susții. Știu că l-ai înjurat (pe bună dreptate) și de aceea mi s-a părut ciudat să-l citezi tocmai pe frustratul ăla. La demonstrațiile din 2012 la care se referea Eggs&Baconsky nu cred că a participat doar “mahalaua ineptă”, ci și unii care protestau legitim contra modului arbitrar și arogant în care guverna clica coruptă a lui Băsescu. Repet, asocierea spuselor acestui lingău feroce cu corul sclavilor lui Dragnucodonosor de sâmbătă mi se pare nepotrivită, Baconschi se referea atunci la toți cei care îndrăzneau să protesteze contra lui Băsescu (asemănător “șobolanilor” care protestează contra lui Dragnea și restului mafiei PSD). Dușmanul dușmanilor mei nu este automat prietenul meu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.