Elvetia sau Marea Britanie ? Regimuri totalitare, crede Tariceanu, la 66 de ani dupa 5 neveste

  • „Referendumurile sunt caracteristice regimurilor totalitare
  • ” Procurorii rămân, în continuare, să fie independenţi, ei sunt subordonaţi ierarhic procurorului de rang superior, dar nu ministrului. Ministrul nu poate interveni în niciun fel – nici până acum, nici de acum înainte, în dosarele pe care ei le instrumentează”

Cum grija principala a statului mafiot consta la aceasta ora in modul in care va raspunde Iohannis celor 6 „judecatori” ai Curtii Anti-Constitutionale si cum toti parerologii habarnisti alcatuiesc scenarii la tv, CAC P-Tariceanu  s-a infiintat la Digi cu citatele de mai sus, probabil ca astazi si maine e programat la Grivco si Ghita TV.
Am mai scris ca publicul tinta al aliantei PSD-ALDE e alcatuit cam 90% din retardati si C.A.C. simte nevoia sa intareasca chestia asta de fiecare data.
Lasam  la o parte ineptia demna de Bula ( tata Veoreca )  despre referendumurile folosite in regimurile totalitare, e destul de probabil ca neuronul lui Tariceanu sa nu fi reusit vreodata sa ajunga la art 2 din Constitutia Romaniei

(1) Suveranitatea naţională aparţine poporului român, care o exercită prin organele sale reprezentative, constituite prin alegeri libere, periodice şi corecte, precum şi prin referendum.

La fel de distractiva e si partea cu procurorii „independenti” subordonati ierarhic doar „procurorului de rang superior, dar nu ministrului „. Sigur, procurorii raspund doar sefilor ierarhici, asa e. Doar ca incepand de la mafiotica decizie a CCR, ministrul ii poate demite pe procurorii sefi oricand i se scoala fara avizul CSM si fara Presedintele care e obligat sa semneze actul ca notarul.
Pai ori suntem stat mafiot, ori nu mai suntem, nu-i asa ?
Altfel, nu va faceti iluzii, Iohannis nu va fi primul presedinte al une tari din UE care va declara deschis ca nu respecta o decizie a CCR. Ramane de vazut insa , mai intai care e decizia, si apoi in ce conditii…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.