Prostia la putere : mitingul pro – Vasilica Viorica, toți trădătorii ‘duamnei’ Pandele Firea și analfabetele lui Ponta

Intr-o atmosfera emanand un fel de delir mistic general, boborul PSD  a anuntat prin baronetii locali ca se pregateste de un miting pro-Vasilica Viorica. Desigur, in mintea lor nu era nimic foarte clar despre unde-cand-cum-de ce, unii credeau ca mitingul ar fi pro-Viorica, altii ca e pro-familia traditionala, altii ca e anti-statul paralel, oricum nu ar fi contat, miting sa fie, sa mai faca prostimea votanta o excursie gratis ca sa mai blocheze nitelus capitala duamnei Pandele.
Posibilele lozinci, conform facebook, ar putea fi :
– Afară cu abecedarul din țară!
– Orice membru PSD îi place de Veoreca !
– ImunogloBelinia salvează România!
– Soros și gramatica de clasa a V-a sunt liderii Statului Paralel !
Nimic de adaugat la cele de mai sus, in afara faptului ca  totusi ar fi deosebit de comic sa vedem cateva zeci de mii de retardati stransi laolalta si ascultand un discurs al tatei Veorica.  Daca ar vinde bilete la un asemenea stand up comedy show, daddy s-ar umple de bani.
In acelasi timp, duamna procesoman general Pandele Firea , cea care numai ce infierase ieri tradatorii si traseistii, reusea sa-i sufle mucii lui Dragnea fix in fasolea pastorului subaltern Gadea care a ascultat-o afisand o mecla de om tampit dar scrofulos la datorie

  • „… îi apreciez pe oamenii care știu să treacă împreună peste anumite greutăți și nu dezertează, nu trădează (…) Mai mulți parlamentari au semnat în biroul președintelui adeziunea la PSD. Eu știu de sapte, poate vor fi mai mulți „

Deci daca ieri spunea ca in tradatori si traseisti „nimeni nu mai poate avea incredere”, azi, daca traseistii vin la PSDaddy sunt buni. Cam cat de gretoasa e gandirea acestei duamne  ?
Ultimul dar nu cel din urma, Victor Viorel Ponta care ieri a declamat :

  • „O societate nu poate să progreseze scoțând în față analfabeți politic, care se califică doar pentru că sunt obedienți

 

Complet de acord cu el, dar in frumoasele fotografii de mai sus putem vedea si cine a propus-o pe analfabeta functionala Veoreca Vasilica, ( alaturi de o Grapini ) pe listele europarlamentare in 2014, oare nu un anume lider Victor Viorel Ponta ?
Make no mistake : toti sunt o apa si-un pamant. Hai siktir.

2 răspunsuri la „Prostia la putere : mitingul pro – Vasilica Viorica, toți trădătorii ‘duamnei’ Pandele Firea și analfabetele lui Ponta”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: