Romanii si selectia naturala – vedete in trafic : Brenciu Horia

Citisem oarecum socat stirea dar cum, ca orice romanas viteaz dar fara creier,  Brenciu  isi stersese postarea de pe facebook , am avut noroc cu Cetin
Acuma, treaba cu „constiinta civica” e doar o gluma buna a lui Cetin, n-am auzit ca un retardat sa posede constiinta fiindca nu poate pricepe termenul , ori Brenciu ,  „vedeta” care repeta la indigo o faza care a produs 9 morti, nu poate fi catalogat altfel.
O alta discutie ar fi insa aceea despre responsabilitatea modelelor, a vedetelor tv, starurilor, etc. Aici volens-nolens avem proaspat in minte exemplul Ilie Nastase : prins abtiguit la volan, nu numai ca a provocat un mega-scandal, pe care mass-media a avut grija sa il amplifice direct proportional cu statura vedetei, dar nici macar nu i-a trecut prin cap sa-si recunoasca vina. Desigur cativa tampiti care sa apere „vedeta” s-au gasit ca intotdeauna : ce cauta Politia acolo se intreba tonomatul lui Ghita, pe cine pandea ?!
Faza interesanta e ca nici unui idiot din aceasta gasca nu-i trece vreodata prin creeras simpla intrebare : si daca unul ca asta da cu masina peste copilul meu ?
E vechea poveste : mie nu mi se poate intampla asa ceva, doar altora, mie – nu. Pe urma isi vor boci disparutii impartind coliva fiindca Al-de-Sus nu alege dupa criteriul „vedetele mass-media sunt scutite”…

Un răspuns la „Romanii si selectia naturala – vedete in trafic : Brenciu Horia”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.