Cine are grijă de imaginea țaței Veoreca Vasilica in TVR ? Gradea „cap-de-porc” Doina…

  • Știați că doamna Doina Gradea sună și de patru ori pe zi la știri, inclusiv să critice unghiurile din care a fost filmată doamna Dăncilă? Nu știați, dar oamenii de acolo știu, însă e cuvântul lor contra cuvântului ei.
  • Uite un episod halucinant, care s-a petrecut anul trecut. Imediat după ce am semnat contractul, eram în biroul Irinei Radu și a venit la mine un tip, mi-a strâns cu putere mâna și mi-a spus că domnul președinte Dragnea mă salută și îmi urează toate cele bune la TVR.  (…)  Și mi-a mai spus că oricum va fi dată afară din cauza noastră. Ceea ce, am văzut cu toții, s-a întâmplat. Domnul – care am înțeles că ține legătura dintre partid și TVR, așa cum fac și unii jurnaliști care dau consultanță PSD-uluise numește Florin Pâslaru, umbra președintelui Dragnea. 

Restul interviului aici
Si atunci mai mira pe careva ca jeguri ca Ionut Sarmalache , zero educat in scoala de presa santajista Intact, tip care injura nonstop pe facebook pe oricine se opune PSD, e prezent bine merci pe postul public chiar cu audientele zero-virgula pe care le face si altii sunt dati afara ?

3 răspunsuri la „Cine are grijă de imaginea țaței Veoreca Vasilica in TVR ? Gradea „cap-de-porc” Doina…”

  1. daca maine iohannis face marea greseala sa condamne israelul alaturi de macron, atunci cred ca neamtul va fi inlaturat de la putere de trump si netanyahu…. e de rau pentru noi, dar daca klaus va fi atat de prost incat sa se bage in chestiune…

    1. Si dupa ce il inlatura pe Iohannis pe cine pun Trump si Netanyahu presedinte in Romania? Pe Dragnea sau pe Firea?
      Whatever, fii linistit ca neamtul si prost daca ar fi, tot nu s-ar baga in aceasta afacere. Este evident dupa grija cu care a enuntat subiectul tocmai pentru a nu lasa impresia ca s-ar opune SUA si Israelului. In plus, nu Orientul Apropiat va fi tema discutiei ci calitatea de titular al politicii externe a Romaniei

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.