Teleormanul viziteaza Israelul si anti-constitutionalul Toader Tudorel – biserica Grivco 3

Doua bancuri mai ceva ca-n Teleorman, ambele datand de ieri

  1. ​Premierul Viorica Dăncilă ( in foto  🙂  ) va efectua, în perioada 25-26 aprilie, o vizită oficială în Statul Israel, la invitația prim-ministrului Statului Israel, Benjamin Netanyahu (…) De asemenea, discuțiile vor prilejui un schimb de opinii asupra evoluţiilor politice și de securitate în plan regional şi global
  2. „Eu am crezut că nu aud bine când spunea ‘De unde să ştiu eu ce va decide CCR?’, la primul conflict, la decizia 68. Spuneam atunci că din anul I de facultate, nu trebuie să spună Curtea, trebuie să ştii tu, că de asta te-ai pregătit ca jurist.

Despre prima stire se stia demult, daddy s-a gandit ca oricum nu se mai poate afisa langa nici un lider serios din Uniunea Europeana, asa ca mai bine ar fi sa-si ia analfabeta functionala ( amanta, nu se stie daca o ia )  si sa mearga in Israel, stat filotim cand e vorba de ghisefturi, condamnati sau acuzatii de coruptie, pe principiul „Daca e de-al nostru si scoate banul, e bun”. Ca o scurta paranteza si Ponta actionase aproximativ la fel atunci cand, snobat la nivel european, se refugiase in marea amicitie cu Erdogan. Ori, daddy, penal mult mai practic, stie ca banii n-au miros si ca Israelul devine mult mai receptiv mai ales atunci cand esti dispus sa bagi niste zeci de milioane serioase in PR – consultanta – contracte- privatizari – etc. Bref, Dragnea si-a trimis inainte argatul ca sa ii aranjeze ploile si ca sa nu mearga cu mana goala o ia si pe tata Veorica.
Bancul misto din comunicat e insa altul. Madam Dancila , analfabeta incapabila sa citeasca in limba romana, va avea „schimburi de opinii asupra evoluţiilor politice și de securitate în plan regional şi global” ?!? Serios, in ce limba, idis sau prin semne ?! Sau poate ca baietii din Mossad nu l-or fi pregatit pe Bibi, raportandu-i cu ce natie de tampita are de-a face 🙂
Bref : e un ghiseft in toata regula, si nu despre mutarea ambasadei de la Ierusalim e vorba, acela e un subiect tip fumigena, ci despre ce-si-cat e dispus daddy sa mai ofere Jointului. O sa vedem in perioada urmatoare.
Al doilea clown, nea Tudorel Toader s-a trezit  facand halucinanta afirmatie din citat la biserica pastorului Grivco 3. Te apuca rasul aducandu-ti aminte ca marele constitutionalist care sta la masa Guvernului alaturi de condamnatii penali, a beneficiat la randul lui, de palme in serie luate de la colegii lui, dornenii, ultima datand fix din 20 martie, atunci cand CCR s-a pronuntat asupra modificarilor Legii nr.47/1992 privind organizarea si functionarea Curtii Constitutionale (  cea care acorda o superimunitate judecatorilor ) , citez

  • „Curtea a retinut ca dispozitiile legale criticate, care reglementeaza posibilitatea innoirii in functie, cu un mandat de 9 ani, a judecatorului care a detinut deja un mandat corespunzator restului de mandat al unui alt judecator, constituie o incalcare a dispozitiilor constitutionale cuprinse in art.142 alin. (2) referitoare la interdictia innoirii mandatului si in art.1 alin. (5) din Constitutie, potrivit carora ‘In Romania, respectarea Constitutiei, a suprematiei sale si a legilor este obligatorie'”

Ia sa vedem cum stau lucrurile in ceea ce priveste cariera unui anumit domn ministru.
In 7 aprilie 2006 judecatorul constitutional Constantin Doldur demisiona din CCR, dupa doar 8 din cei 9 ani de mandat. In 3 octombrie 2006 Tudorel Toader era numit judecator pentru restul de cateva luni de mandat. Pe 13 iulie 2007 Toader depunea din nou juramantul de judecator CCR, de aceasta data pentru un mandat de 9 ani pe care l-a terminat in 2016.
Pe scurt, nea Tudorel constitutionalistul  a fost judecator vreme de 10 ani, dincolo de durata maxima de 9 ani a unui mandat si a beneficiat de o innoire care e acum e declarata ca fiind neconstitutionala. Deci conform Deciziei CCR din 20 martie 2018, Toader Tudorel a incalcat Constitutia in momentul in care a depus juramantul din 2007.
Deci cum procedam, nea Tudorele, nu stiai chiar daca de aceea ” te-ai pregatit ca jurist ” ? Sau alegeti :  deciziile CCR pot functiona retroactiv doar in cazul lui Kovesi  sau esti doar o sluga proasta care se lauda ca a incalcat Constitutia chiar daca o cunostea . I rest my case.
Asta e statul mafiot, acestia sunt avocatii lui . Punct

4 răspunsuri la „Teleormanul viziteaza Israelul si anti-constitutionalul Toader Tudorel – biserica Grivco 3”

  1. stai asa – in 2007 cind s-a inscris la CCR-aprofundare – nu era singurul care a calcat pe bec. ca acolo nu e numai pe baza de voluntariat „pick-me, pick-me” da’ cineva l-a si aprobat, adica si aia au scheleti de ascuns
    daca inteleg eu bine

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: