Romancierii Basescu si Vosganian despre protocoalele dintre SRI şi DNA. UPDATE : Kovesi raspunde

  • ”Ce să îmi reproșez ? Le-am cerut eu? Protocoale trebuie să existe între instituții, să ne înțelegem, dar ele trebuie să fie legale ! Îmi reproșez multe, dar dacă credeți că mă spovedesc aici, prin telefon, vă înșelați amarnic!”
  • „Eu niciodată n-am fost informat despre existența unui protocol sau despre conținutul lui. Nici nu aveau obligația legală să mă informeze, pentru că președintele nu are atribuții de control nici pe serviciile de informații, nici pe parchete”
  • ”Domnule Mănăstire, o să scriu tot ce-mi reproșez în cartea mea. Bine că am avut inteligența să n-o scriu imediat, că erau mulți amatori să le dictez cartea mandatelor mele. Încă mai aștept, că mai sunt multe lucruri de ieșit la suprafață!

Acesta fu marele Comandante Basescu, tip care n-a stiut, n-a cunoscut, nu i-a mirosit nimic decat uneori , si anume zilnic, cand mai avea cate o reuniune tovaraseasca, ba cu blonda din dotare, ba cu diversi amici cu grade sau nu,  ba cu Maior, ba cu Morar, ba cu Jack, lume serioasa. In rest posteritatea va beneficia de amintirile lui candva, intr-un viitor neprecizat, sa asteptam ca mai intai sa apara cele ale Nuticai, in fond singura confidenta a celor 10 ani de la Cotroceni.
Aici s-ar impune o scurta paranteza despre glumitele desprinse dintr-o sueta intitulata interviu intre  Soneria Matei si Daniel Morar, ambele personaje vechi febleti basiste

  • „Dupa semnare, le-am confirmat procurorilor sef de sectii ca a fost incheiat un protocol intre cele doua institutii, dar pe care il vom ignora si, prin urmare, nu vom comunica modul in care vor fi valorificate informatiile primite de la SRI” – Daniel Morar

Iata o alta mimoza, Morar Daniel , un fel de dizident in mintea lui sau poate  in somnul adanc de la CCR . In fond cine stie, poate ca  pe vremea lui o supraveghere tehnica o facea  onor procurorul ascultand la usa sau uitandu-se  pe gaura cheii ? Dar cum scripta manent, vreo hartiuta scrisa, oficiala,  a depus Morar Daniel in toata perioada cu pricina pe la presedintie, procurorul general sau CSM , organe carora li se subordona ? Dar, si cu asta incheiem, macar gurita a deschis-o vreodata de atunci si pana acum ? Jalnic mod de a te face de ras dar na, cum e stapanul marinar, asa-s si slugile.
Nu in ultimul rand , pe scurt omul nemeritand mai mult de 4 randuri, s-a trezit si romancierul-blogger armean al ALDE sa compuna pe subiect dar vai, are si el o varsta deci ii scapa amanuntul urmator : seful la care se inchina, penalul CAC P-Tăriceanu a girat în 2005, ca premier şi vicepreşedinte al CSAT, un protocol semnat între Parchetul General şi SRI ( raportul vezi pag 6/17 )
Cine-s ramolicenii, deduceti singuri.
Altfel, ramane cum am povestit : doua mafii luptandu-se intre ele si incercand sa-si subordoneze organele abilitate de stat sa vegheze la ordinea publica. Dar intr-un stat mafiot, ele vegheaza la linistea mafiotilor…
N-am nicio indoiala ca aceasta poveste pute de a inceput si pana la sfarsit dar adevarata curvasarie intervine atunci cand madamele de la conducerea bordelului se dau fete mari.
UPDATE
Kovesi a raspuns

  • Cu aprobarea lui Morar protocolul a fost multiplicat si toti procurorii din subordine au primit copii. Exista dovezi scrise ca acest protocol s-a aplicat si Daniel Morar, in calitate de procuror general, nu a denuntat niciodata acest protocol ca fiind ilegal„, a declarat Kovesi, la Europa FM

2 răspunsuri la „Romancierii Basescu si Vosganian despre protocoalele dintre SRI şi DNA. UPDATE : Kovesi raspunde”

  1. Problema e ca si DNA si, probabil, si altii, sunt in defensiva si raspund la agenda „celorlalti”, fie ei Ghita, Sulfurache voda, Morar, Voiculescu, sau presa lor de nemancati.

    Mi se pare ciudat ca statul roman nu reactioneaza de niciun fel la o situatie inacceptabila, dupa parerea mea, aceea in care no 2 in statul pe care il slujeste sustine repetat ca angajatorul lui, statul insusi, este ilegal in structururile lui cele mai intime si nedemocratic. E chiar ciudat. Fie statul chiar nu merita nicio consideratie, fie se pregateste de o ofensiva legitima.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.