Statul paralel cu materia cenusie si IQ-ul audientelor Antenei 3

Atentiune maxima, acest dialog nu a avut loc in salonul furiosi de la Obregia ci in biserica Grivco 3, intre o salariata de sex neprecizat si contele Incappuciato ( aka Necula Cornel, de meserie escroc, asa cum il prezinta alt „guru”la fel de sanatos )

  • „Cu ocazia unor săpături în anii 1985-1990, la galerile din metrou, doi munciori au descoperit în zona Izvor, în spatele unei uși metalice, o creatură umanoidă, care stătea în stare de conservare. Era de o frumusețe răpitoare, dar luciferică, nici moartă nici vie, avea o tunică roșie, cu fir brodat. Unul sdintre muncitori s-a dus să alerteze pe cei care supraveghiau, au venit, au constat și au lăsat trei muncitori de pază. Atunci când s-au întors nu mai era nimic, nici entitatea, nici muncitorii, nici ușa”

Trecem peste agramatismele de pe situl Grivco 3, sapte in sapte randuri, in fond, cum e cititorul, asa-i si salariatul mogulului, se merita unii pe ceilalti. Alta e problema distractiva
Caror categorii de ticniti se adreseaza mogularia Grivco ? Acestia sunt fanii gascutei care lupta zilnic cu statul paralel, binomul , Soros si restul ? Acestia sunt luptatorii cu statul paralel, fanii plesoianului  ? Atunci, bine, nu e cazul sa ne mai mire nimic : ce diferenta vedeti intre contele Incappuciato si spagatino-boy Incappacitato ?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.