Dragi tovarăși din PSD-ALDE, luptatori cu binomul, statul paralel și Soros, pentru protocoalele SRI-DNA mulțumiți-i lui Năstase Adrian

In timp ce  tot felul de balalai ai PSDaddy sau aliatii lor penali,  de la ramoliceni la vosganieni si bunicutii melescani,  plus slugile acestora din presa, latrau disperati : dar, vai, ce nenorocire, a fost declasificat protocolul SRI-DNA, dezastru, stalinism, fascism, durere si suspin !!!, unii au avut curiozitatea sa-l si citeasca.  Si ce vazuram ?
Protocolul încheiat in 4 februarie 2009, este semnat de L.C.Kovesi, în calitate de procuror general, și de George Maior, director SRI, plus adjuncții celor doi – Tiberiu Nițu și Florian Coldea.
Dar, surprise-surprise, ce mai putem afla din text ? “Cooperarea” dintre SRI și Parchet începuse demult,  înca din ianuarie 2003 când SRI – condus pe atunci de Radu Timofte – a încheiat primul protocol cu Parchetul Național Anticorupție (PNA), coordonat de Ioan Amarie. 🙂
Cool or what ? Ia sa va numaram protocoalele, coane Livica…

  1. -protocolul înregistrat la SRI sub numărul 002128 din 28.01.2003 și la Parchetul Național Anticorupție sub nr. 00112, din 28.01.2003. Plus o notă-anexă clasificată, încheiată în martie 2004 și înregistrată la SRI și PNA sub numerele 147/C/01.03.2004, respectiv, 002461 din 02.03.2004.
  2. – protocolul de cooperare înregistrat la SRI ( Radu Timofte ) sub nr. 003222/28.06.2005, respectiv nr.002349/30.06.2006, la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție ( Ilie Botos, procuror general)
  3. – protocolul de cooperare înregistrat la SRI ( George Maior ) sub numărul 0014593 din 04.06.2007, iar la Parchetul Curtii de Apel Bucuresti ( George Balan ) sub nr.0038 din 12.06.2007.
  4. protocolul din 2009 despre care deja stim…

Patru mari si late, da ? De la Nastase Adrian citire pana la cel cu pricina.
In cazul acesta, cine a inventat statul paralel tovaraseilor Dragnea, Tariceanu si toata gasca de trompete din mass-media ?! Kovesi si Coldea sau predecesorii lor ? Ah, va scapase un amanunt : cine seamana vant, culege furtuna
Make no mistake, politica romaneasca e doar o lupta fara menajamente intre mafii, la care asista o prostime prostita de o mass-media vanduta/cumparata pe bani frumosi de oricine vrea.
Astea fiind zise, nu cred sa auziti prea curand ceva din cele de mai sus pe vreun post tv, de la marii luptatori cu sistemul statul paralel, Soros, si restul elucubratiilor, in talk-showurile pareristilor neamului de la nea Gagestoiu la morsa competenta Chirieac sau tonomatul lui Ghita si restul, tipi care sug de la orice mafiot le arunca un os, de la psihopupii Plesoianu sau securica Dragomir pana la societatea civila sau justitiarii promovati la Grivco.
Bref : hai siktir, leprelor.

Un răspuns la „Dragi tovarăși din PSD-ALDE, luptatori cu binomul, statul paralel și Soros, pentru protocoalele SRI-DNA mulțumiți-i lui Năstase Adrian”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.