Restauratia : criminalii lui Iliescu promovati in CNSAS sau in Institutul Revoluţiei

  • Stire : Gelu Voican Voiculescu, cercetat penal în Dosarul Mineriadei, a fost ales vineri director al Institutului Revoluţiei Române din Decembrie 1989, insituţie subordonată Senatului. Surse interne au declarat pentru „Adevărul“ că fostul director, Claudiu Iordache, a fost schimbat după o acţiune în forţă a grupării : Cazimir Ionescu, Gelu Voican Voiculescu, Vasile Cuteanu, Răzvan Teodorescu. Salariul lui Gelu Voican Voiculescu : 7.359 de lei lunar.

Cu doar doua zile inainte se aflase ca alta podoaba iliesciana, Ionescu Cazimir , trimis în judecată de procurorii Parchetului Militar în iunie 2017 pentru crime împotriva umanităţii în dosarul Mineriadei din 1990, fusese nominalizat de PSD pentru Colegiul Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS)
Acuma, care e spilul ? Tupeul PSD-ALDE nu e de mirare intrucat pentru electoratul educat de sub 40-45 de ani aceste nume reprezinta fix nimic si cum aceste varste nu se afla printre tintele lor, de ce le-ar pasa lui daddy si lui ramoliceanu care, la momentul „revolutiei” din  1989 sau al mineriadei lui Iliescu din 1990 erau doar niste ilustri necunoscuti.
Cu toate acestea e totusi greu de inteles gestul de a reactiva in niste sinecuri binisor platite, indivizi compromisi defintitv . Cat de mare e flegma pe care o trimite alianta PSD-ALDE fix in fata familiilor victimelor in momentul in care se comporta asa ?
Dar m-am plictisit sa reiau : spune-mi cu cine te-aduni…

Un răspuns la „Restauratia : criminalii lui Iliescu promovati in CNSAS sau in Institutul Revoluţiei”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.