„Jurnalul condamnatei blonde” : Udrea comanda din Costa Rica, maistrul executa de la Gagesti Deal, trollii fake users comenteaza

Cum nu am de gand sa-mi pierd vremea analizand inventiile condamnatei, pardon „luptatoarei” asa cum o numeste executantul  nea Jac din postura lui de safe al jurnalului,  Udrea Elena transmitand ce-si-cum trebuie sa afle poporul taman din Costa Rica, iata doar cateva fragmente super-comice  prin tragicul lor

O prima constatare : batranelul de la Gagesti Deal e convins ca alegerile din decembrie 2014 au fost ” o mare operatiune a SRI sub comanda americana” si cu asta am spus totul despre senilitatea acestui personaj. Ca e invitat sa abereze la biserica Grivco care, dupa ce l-a hranit ani de zile , l-a injurat ca basist alti ani de zile , si acum il pupa iarasi, e ceva normal in latrina intitulata presa. Ca, asa cum lesne se vede, are  fix sase fani-comentatori dintre care 5 fake-profiles, mi se pare relevant pentru el.
O a doua constatare e ca Udrea Elena trebuie sa fi fost incredibil de proasta incat sa-si fi inchipuit vreo secunda ca va fi votata de cineva, chiar daca ar fi ajuns  in turul al doilea cu Ponta. Gradul de ura ( poate doar Pandele Firea sa o fi depasit, intre timp )  al electoratului impotriva ei era enorm, asta ca sa nu mai vorbim ca venea doar cu un 5-6% in spate.
Altfel, aceste fragmente ( in care , sa fie clar, eu unul nu cred pana nu vad un facsimil expertizat 🙂 ) sunt pur-si-simplu doar niste autodenunturi. Iata creatorii statului paralel in actiune : Basescu si prima lui sfetnica Udrea, Maior, Coldea, Ghita, Gusa, Cocos,etc.  Cu ce-si umpleau ei prea multul timp liber intre gustarile cu multe grade de dimineata, pranz si seara ? Inventand scenarii pre sau post electorale din care se desprinde o singura idee : oamenii astia se pisau cu jet pe votul electoratului.
Si asta ar fi de ajuns ca sa ii califice pe toti cei mentionati pentru multi, foarte multi ani de puscarie. Cui prodest e simplu de dedus. De ce proba mai puternica aveau nevoie penalii, daddy si ramoliceanu, cei care stau nonstop intre gingii cu #statulparalel si #binomul, decat sa afle de la sursa cum lucrau ?
PS
Cum ceasul ticaie si timpul se scurge rapid pentru blonda din Costa Rica, ma astept ca alte viitoare dezvaluiri sa-l infunde si mai bine pe loverul-mariner, insinuarile devin din ce in ce mai clare. In fond de ce s-ar duce singura la puscarie, nu ?

Un răspuns la „„Jurnalul condamnatei blonde” : Udrea comanda din Costa Rica, maistrul executa de la Gagesti Deal, trollii fake users comenteaza”

  1. “Cum ceasul ticaie si timpul se scurge rapid pentru blonda din Costa Rica, ma astept ca alte viitoare dezvaluiri sa-l infunde si mai bine pe loverul-mariner, insinuarile devin din ce in ce mai clare. In fond de ce s-ar duce singura la puscarie, nu ?”
    #DuamneAjută

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.