Secretizata duamnă Pandele Firea pregătește iepurașii împodobiți cu…beteală*, Dăncilă & Teodorovici fac mișto de pensionarime

Fiindca abia a nins si cartierele marginase inca sunt pline de zapada , poate femeia asta chiar crede ca se aproprie Craciunul, nu ?

Lasand misto-ul, in fond pe țoapa* atat o duce mintea, mai interesant e ca Pandele Firea ține la secret si refuza sa faca publice CV-urile directorilor celor 22 de companii municipale crezand ca astfel nu se va afla ca marea lor majoritate provin de la sotiorul Pandele din Voluntari ( detalii )
In timpul asta, Teodorovici, playboyul-finantist al ImunoGloBelinei face misto de pensionarimea votanta promitandu-i ca astazi guvernul va decide sa dea salariile si pensiile inainte de Pasti.
Mai intai, o veste pe care gigolo-ului ar fi putut sa i-o serveasca chiar maica-sa : pensiile s-au dat fix acum o saptamana. Or fi terminat pensionarii banii in 7-8 zile ?!?
Dar cum vacanta de Pasti incepe din 6 Aprilie ( Vinerea Mare ) un calcul simplu arata asa : ca Posta Romana ( care sambata si duminica, ca orice institutie bugetara respectabila nu presteaza ) sa fi avut cea mai mica sansa sa dea toate pensiile pana inclusiv joi 5 Aprilie, ar fi trebuit sa fi inceput inca de acum vreo saptamani sa le imparta . Cum decizia din sedinta de guvern ar putea aparea abia astazi, Posta nu ar avea cum sa inceapa mai devreme decat luni , 2 Aprilie, asa ca, bine, pa.
Batjocura de habarnistilor de  Teleorman continua…

UPDATE
Recorder lamureste misterul : iepurasii-kitach sunt comandati ( pe o suma enorma ) de Mutu…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.