Muschiuletii tatei Viorica Vasilica, lantul plagiatorilor si fumigena „listei” ceruta de Bruxelles : Dancila- copy/paste Gadea – copy/paste Nastase

Trecem peste faptul care a fost lesne demonstrat si demontat , ca scandalul listei trimise in 2012, „exclusivitate” a pastorului Gadea,   era de fapt publicat demult de bloggerul  Nastase Adrian.
Altceva e si mai hazliu in reactia marionetei din Videle,  ale carei sfori le actioneaza daddy Liviu. Ia sa vedem cum arata cele doua variante ale scrisorii trimise lui Juncker, cea pentru retardatii autohtoni si cea oficiala ( linkuri aici )

Nu prea seamana sau doar mi se pare ca in engleza lipsesc niste pasaje tip ultimatum ca-n Teleorman ?

  •  „…se impune ridicarea Mecanismului de Cooperare si Verificare, pentru a indeparta orice urma de indoiala si pentru a nu afecta credibilitatea relatiei noastre de parteneriat”

In asemenea conditii, orice raspuns de la Juncker ar fi de prisos. Omul, chiar asa mai original de felul sau, e un gentleman si deci nu cred sa ii raspunda : madam Dancila, minti ca o proasta…
Dar e normal ca tata Viorica sa vanda gogosi. Ce sa spuna ? Ca o treime din fondurile europene pierdute în toată Europa ( 1,64 miliarde euro ) îi aparține României ?!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.