Antena 3 : „Mâna întinsā care nu spune o poveste, nu primește pomanā”

  • Magistrații Curții de Apel Ploiești au stabilit că Laurei Kovesi i-a fost încălcat dreptul la imagine, demnitate, onoare și viață privată, prin acuzațiile pe care angajații Antena 3 i le-au adus. În consecință, Antena 3 prin Mihai Gâdea, Mugur Ciuvică, Bianca Nae, Radu Tudor şi Răzvan Savaliuc trebuie să-i plătească șefei DNA, în solidar, 300.000 de lei, dar și să-i prezinte scuze publice.

Asta se intampla ieri, pe la amiaza. Circul care a urmat in cursul serii la Biserica Grivco 3 a putut face deliciul oricarui medic psihiatru, delirul atingand proportii epice, desigur cu climaxul atins atunci cand mascariciul psiho-spagatist a apelat la argumentul suprem de care e capabila mintea-i bolnavioara : blestemul

  •  O să contribui și eu cu o sumă consistentă la această extorcare pusă la cale de onorata instanță pentru madam faraoanca si am eu o vorba , e un blestem de fapt . Stii tu la ce zic eu sa-i foloseasca banii, pana acum s-a intamplat. La aia sa-i foloseasca banii

La inmormantare voia sa spuna bolnavul, dar s-a abtinut. Despre „extorcare pusa la cale de instanta”  as lasa judecatorilor respectivi placerea sa se pronunte la ce fapta se incadreaza expresia. Altfel, desigur ca pentru multi paranghelia organizata aseara in biserica pastorului Grivco 3 fost un prilej de amuzament, dar nu e chiar asa.
In primul rand, sa fim bineintelesi : aici nu e vorba nici de libertatea presei ( care…presa ?! ), nici de dreptul publicului la informare , vorbim doar despre calomnie, defaimare si santaj, vorbim doar despre un dispret total pentru orice fel de idee de justitie.
In al doilea rand, suma despre care plangeau micutii este una chiar modica, 70,000 de euro reprezentand, cu aproximatie, salariile lor pe doua luni. Fiindca, poate ca unii dintre ei au fost, candva, demult, jurnalisti, dar salariile pentru care si-au vandut constiintele i-au descalificat total eliminandu-i din tagma respectiva.
In ultimul si cel mai important : vorbim despre prostie si cu asta inchid subiectul.

Un răspuns la „Antena 3 : „Mâna întinsā care nu spune o poveste, nu primește pomanā””

  1. Jigodiile de la Mocirla 3 aflate în solda mafiei Varanului demonstrează cât de mult respect au pentru instituțiile statului în general și pentru Justiție în mod particular. După mintea lor bolnavă justiția e bună doar când le este favorabilă.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.