Cine apasa pe butoanele si programul guvernului puscariabil de Teleorman

Nu e nevoie de cine-stie-ce spirit de observatie ca sa intelegi cine-si-cum butoneaza guvernul marionetelor din Teleorman, luam doar ultimile doua exemple.
1. La solicitarea lui daddy Liviu, tata Viorica ImunoGloBelina comunica cu nea Tudorel de la Iasi

  • „Stimate domnule ministru, in spatiul public au aparut informatii referitoare la documentul oficial transmis de catre Comisia Europeana Ministerului Justitiei, in anul 2012, in cuprinsul caruia se solicitau informatii cu privire la descrierea situatiei juridice si la stabilirea urmatorilor pasi procedurali in cazurile de presupusa coruptie la nivel inalt, dosare aflate in curs de judecata, care ii vizau pe domnii Gheorghe Copos, Adrian Nastase, Serban Bradisteanu, Ion Dumitru, Decebal Traian Remes, Dan Voiculescu, George Becali, Catalin Voicu, Tudor Chiuariu.
    In urma dezbaterilor din mass-media si avand in vedere interesul public cu privire la clarificarea unor aspecte extrem de importante, precum si necesitatea functionarii Romaniei ca stat democratic, suveran si independent in care functioneaza separatia puterilor in stat, va solicit, domnule ministru, cu celeritate, sa imi comunicati daca in perioada 2012-2018 au mai fost transmise astfel de solicitari Ministerului Justitiei, direct ori in alt context

De unde a plecat noul „scandal” de fapt o alta fumigena ? Din studiourile pastorului Grivco care a prezentat un document datat…10 octombrie 2012 la care, evident, Comisia Europeana a raspuns ca nu are ce comenta : „Ca o regula generala, Comisia Europeana nu comenteaza despre documente aparute in presa cu atribuirea ‘din surse neoficiale‘”.
2.  Desecretizarea protocoalelor SRI* , subiect cu care majoritatea PSD-ALDE face agenda publica in ultimele zile, implicand la gramada institutii ale statului, printre care Administratia Prezidentiala, Guvernul si Ministerul Justitiei e o alta fumigena de doi lei
De ce anume ne  explica deputatii Lucian Stanciu Viziteu (USR) si Cezar Preda (PNL) : protocoalele respective au fost citite, analizate si verificate de membrii comisiei parlamentare de control SRI, care pana in acest moment nu au gasit nimic in neregula, altfel s-ar fi exprimat public

  • „Le-am citit toti, ne-am uitat peste ele. Este o formalitate, nu este nimic senzational, sunt chestii pur tehnice, care nu adauga la lege”

* In acest context o alta figura comica o face o judecatoare, aflata in gratiile Grivco 3, Garbovan Dana, sefa a unei asociatii numita UNJR, care clameaza desecretizarea acestor acte, in timp ce cifra membrilor UNJR e tinuta secreta si de ne-marturisit.


Atunci ce e de fapt cu toata inversunarea cu care , seara de seara, toti habarnistii, parerologii, micii spagari sau zero-urile mondene fara niciun fel de pregatire juridica stau  gramada alaturi de trompetele PSD-ALDE si fac clabuci pe sticla ?
Foarte simplu : inculpatii penali erijandu-se in luptatori cu statul paralel isi prostesc publicul si asa cu un IQ precar. Intre timp, instantele au treaba : azi asteapa verdictele  Ponta, Hrebenciuc si Antena 3.

2 răspunsuri la „Cine apasa pe butoanele si programul guvernului puscariabil de Teleorman”

  1. Pai URMR vrea democratie europeana, dar sprijina un guvern care actioneaza in stil Erdogan.

    In plus, CCR tocmai s-a retras din colaborarea cu UE pe mecanismul MCV, asa incat, „ciocu mic” ca sunteti la putere

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.