Serialul „Elodia la Belgrad” : Ghita si maistrul de la Gagesti la posturile penalilor A3, RTV si…TVR 1

„Mi-a spus Dragnea că ambasadorul Belgiei a venit la el în birou şi i-a cerut Gara de Nord. Asta o ştiu şi Vasile Dâncu şi Victor Ponta, şi mulţi alţii. Să îi vedem dacă au anticorpi asupra acestei doamne, Kovesi”

Aseara s-a produs  exact ceea ce anticipasem ieri cand scriam de  „noul caz Elodia”  si , daca de la posturile de santaj Antena 3 sau Romania TV nu mai existau demult pretentii, noutatea e ca postul public TVR 1, considerand ca snoavele depanate de un fugar inculpat unui salariat ramolit sunt de interes national,  s-a inscris in gascuta vesela anti-justitie si pro-mafie. Cum ar fi zis DDD : chemati-va vecini si prietenii fiindca nici nu stiti ce pierdeti ! Bref patru canale media au transmis live paranghelia.
Drept urmare, chiar nu am ce comenta despre asemenea glume, gen : „va arat poza din telefon dar va rog sa nu o dati la camera”, fiindca e sinonima cu deja celebrul jurnal al Elenei Udrea* care doar de ochisorii maistrului Cristoiu a fost vazut.
Ca o prima constatare, unii ar putea crede ca a afirma in direct la TVR ca „americanii” ( apropo, CIA sau Soros ?!? ) ar fi cerut arestarea lui Dan Voiculescu e un caz demn de asociatia jurnalistilor din salonul furiosi al spitalului Obregia, dar nu e chiar asa. Nici faptul ca ramoliceanul national a sarit rapid  sa dea cu capul ideii , nu e ceva de mirare, atunci cand in studioul TVR  se afla salariatul inculpatului daddy Dragnea, Pieleanu Marius – sociolog de Teleorman , si cel al condamnatului Voiculescu – Cristache Ionut, zero de presa din scoala Grivco. Spune-mi cu cine te aduni, si-ti spun care penal te plateste.
Alta e povestea, de fapt
Daca nu ma insel, sa fi fost prin 2010 cand în Strategia de Apărare discutată într-un CSAT condus de Basescu, la ”vulnerabilităţi” a aparut ideea : campaniile de presă la comandă, cu scopul de a denigra instituţii ale statului, diminuarea capacităţii de aplicare a legii de către unele instituţii şi presiunile exercitate de unele trusturi de presă asupra deciziei politice.
Ori nu la asa ceva asistam pe toate canalele media si versiunile lor online de vreun an incoace ? Voiculescu sau Ghita, asa cum afirma angajatii lor , nu au fost niciodata corupti, iata-i pe adevaratii patrihoti arestati de „americani”. Noaptea mintii…
Dar, exista o explicatie si achiesez la ea

* Pana si costa-ricanca gravida a luat la misto paranghelia tv.

3 răspunsuri la „Serialul „Elodia la Belgrad” : Ghita si maistrul de la Gagesti la posturile penalilor A3, RTV si…TVR 1”

  1. Normal, cine putea să-l intervieveze pe penalul Ghiță, Tristcoiu – un reprezentant de frunte al mass-mediei controlate de penali și al prostituției jurnalistice

  2. Atunci cand o hotarare judecatoreasca de executare silita nu este pusa in aplicare, care institutie a statului, sectiunea putere judecatoreasca, trebuie sa intervina? Cazul prof. ec. dr. acad. col. Dan Voiculescu eliberat conditionat, culmea, fara sa plateasca ceea ce a hotarat Cami.
    Raspuns corect: PICCJ impotriva a 2-3 sefi ANAF. Se incepe cu o adresa intre institutiile aceluiasi stat, cine stie, cunoaste

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.