România 3.0 ca Rapidul* : singuri împotriva tuturor ! Dar rapidiștii nu erau pușcăriabili…

Dupa statul paralel si statul mafiot, o gascuta de penali si cativa „naivi” s-a gandit sa puna bazele statului puscariaso – securist, ia sa-i enumeram

Liviu Pleșoianu  Marius Obreja  Vlad Moisescu  Ingrid Mocanu  Flori Maior  Paul Hitter Iulian Capsali  Dan Chitic  Aurelian Popa  Razvan Constantinescu  Mircia Gutău  Andrei Chiliman  Traian Galleguillos  Ovidiu Zara  Aristotel Căncescu  Marinela Zoica Dragomir  Sorin Strutinsky  Laura Vicol  Ovidiu Puțura  Daniel Caraman  Tudor Pendiuc  Nicușor Constantinescu  Cristi Anton  Silvian Ciupercă  Alexandru Anastasescu  Daniel Dragomir

De la inceput, cu scuzele de rigoare pentru clubul de sub Grant si suporterii sai, sper ca s-a inteles ca n-am vrut decat sa subliniez ca ex-securiciul Dragomir e doar un mic plagiator in lipsa de idei.
Totusi, numarandu-i adeptii, ajungem la un scor demn de o totala noapte a mintii : 14 penali ( unii deja in puscarie ) – 12 „cinstiti”.
Acuma, n-am nici timpul, nici cheful sa mai adun anii de puscarie ai unora din cei „inrositi”, nici numarul dosarelor penale in care apar, alta e intrebarea. Presupunand ca restul sunt cetateni onorabili si cu toate tiglele pe casa ( desi am mari dubii la cativa dintre ei ) , ce i-a determinat  sa-si asocieze imaginea cu penalii si puscariasii ?  Cum adica, atunci cand zici ca lupti cu „statul paralel” alaturi de  asemenea podoabe, tu ce reprezinti, statul mafiot, statul securist, statul in salonul de furiosi de la Socola, nu e deloc clar.
Totusi, priviti a doua poza si intelegeti cam ce IQ poseda cei carora li se indica sa nu copieze si parantezele la adresa de mail atunci cand se vor inscrie.
Romania 3.0 pare vag…cum a zis madama premier ?, ah da, autista… 🙂

5 răspunsuri la „România 3.0 ca Rapidul* : singuri împotriva tuturor ! Dar rapidiștii nu erau pușcăriabili…”

  1. Pe timpul lui Basescu nu aveai voie sa zici nici pas despre justitie ca se strofoca CSM rau de tot. La orice declaratie despre justitie cum ca n-ar fi fata mare, apareau alde Hahaineala si Alina Ghica cu cartonasele si trebuia sa retractezi instant.

    Astazi, s-a ajuns ca no. 2 in stat sa sustina repetat si apasat nici mai mult nici mai putin ca Justitia e implicate in politica si ca politicientii sunt condamnati la ordin. Implicit, nevonovati, evident.

    Omul asta e seful Senatului si intr-o tara normala ar fi fost pus sub acuzare de catre parchetul general si deferit ICCJ pentru inalta tradare. Nicidecum platit in continuare si pus sa reprezinte Romania si parlamentul pe aiurea. E ca si cand ai fi popa si le-ai spune alora din parohia ta, „mai da-I in plm pe aia cu Treimea lor”, parca nu merge, zic.

    Dar pesemne ca adevarul e pe undeva pe la mijloc, in sensul ca Justitia este fata mare dar nu acolo unde trebuie

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.