„Ce face Klaus Iohannis cu revocarea lui Kovesi?”

„Ramane de vazut daca ministrul justitiei, Tudorel Toader, va inainta cererea de revocare iar profesorul de drept penal va actiona ca avocatul marilor borfasi. Va fi un test important si pentru opinia publica, pentru miscarea rezist dar si pentru ambasadele Occidentale, pentru Ambasada SUA…”

Nu schimbarea lui Kövesi ar fi problema, ci faptul că în locul ei va fi instalată o marionetă a PSD, după care DNA va fi pus pe butuci. Înlăturarea lui Kövesi va fi doar primul pas.

Am inceput prin a cita din Tapalaga Dan caruia ii apartine titlul ( vag agramat , ar fi fost necesar verbul la viitor, dar in fine ) si Pora Andreea. Nu reiau firul faptelor care sunt cunoscute, un rezumat gasiti aici
Cum tot zic de la o vreme, nu mai vad absolut nicio deosebire intre paranoicii comentatori anti si pro DNA.
Asa ca, remarcand a nu-stiu-cata oara cum , de data aceasta, ambasadele SUA si UE, cele mult prea laudatoare de DNA, tac adanc si intelept , va spun eu ce va face K.W.Iohannis, fix ce as face si eu sau oricare alt om de buna credinta care ar dori sa se situeze la milimetru in limitele Constitutiei.
Va cere un raport clar si limpede de la Inspectia Judiciara, cand va fi gata va merge la CSM sa asiste la dezbaterea acestuia ( sau va convoca partile la o discutie la Cotroceni )  si abia dupa aceea va lua o decizie care se va baza si pe multe alte date pe care, ca sef de stat, le are din alte surse
Make no mistake : nu mor nici caii cand vor cainii penali din presa dar nici paranoia nu salveaza Romania.
In incheiere, pentru disperarile celor doi, Pora & Tapalaga, o zicala celebra : sunt pline cimitirele de oameni de neinlocuit.
PS
Apropo, excluzand USR – prea „tineri”ca sa fi avut de-a face cu DNA, sa-mi spuna cineva un partid care nu se va bucura de disparitia ( cvasi-certa ) a L.C.Kovesi

Un răspuns la „„Ce face Klaus Iohannis cu revocarea lui Kovesi?””

  1. Nu exista niciun temei pentru ca Ministrul sa ceara revocarea LCK, ea nefiind deloc implicata in „scandalul” de la Ploiesti, si nici responsabila. Mai mult decat atat, faptul ca acuzatiile vin din partea unui grup organizat si coordonat sa actioneze concertat impotriva DNA, grup nu numai PENAL ci si DIRECT INTERESAT SI IMPLICAT, este o circumstanta eliminatorie imposibil de ignorant.

    Asadar, daca vrea sa-si incordeze muschii, si sa faca frumos la clasa politica, nea Tudorel nu poate decat cel mult sa atace DNA Ploiesti, la nivelul Onea, Portocala, Mandarina si sa ceara suspendarea lor din functie pe durata cercetarii (interne).

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.