Niste romani crestini, anti-masonerie & Soros, iubitori ai artei si aproapelui la Muzeul Taranului Roman

Zau ca nu am inteles de ce s-a mirat o gramada de lume vazand  panarama organizata aseara la MTR cu ocazia  proiectiei unui film, din intamplare, premiat cu Grand Prix la Cannes. Nu mai vazuseram de 1001 de ori aceeasi gasca de fundamentalisti „crestini”, anti-masonerie, anti-Soros,  purtand icoane si intonand cantecele si pe la alte intruniri ?
Nu se stia de ani de zile ca directorul adjunct al MTR, Gheorghiu Mihai, simpatizeaza cu gruparile respective ? Recititi articolul acesta din 2013
Search si revedeti poze de pe la mitingurile Coaliţiei pentru Familie , sau de la cele anti-vaccinare, samd apoi comparati-le, nu cumva sunt exact aceleasi figuri ?
Acesta este #StatulParalel al spalatilor pe creier : psd-isti, aldisti, plesoieni, dragomiri, terhesi, hitteri, duci, capsalisti si multe alte lighioane mici si decerebrate care, in timp ce ii acuza pe altii de fascism , recurg la aceleasi metode.
Intreb, nu dau cu parul : daca data viitoare le da prin creierase sa impiedice activitatea unui spital in care se practica intreruperi de sarcini ?
Cat despre lozinci gen „Romania nu e Sodoma si Gomora” , „Hey Soros, leave them kids alone” sau „Taranul roman e crestin ortodox” ce sa mai zici ? O fi taranul rrroman crestin si ortodox si atunci cand isi casapeste nevasta ( crestina si ortodoxa si ea, fireste ) cu toporul sau isi violeaza copiii pe care ii ingroapa in fundul curtii, langa wc ?
Think about it, it’s still legal.

3 răspunsuri la „Niste romani crestini, anti-masonerie & Soros, iubitori ai artei si aproapelui la Muzeul Taranului Roman”

  1. Mihai Gheorghiu, directorul adjunct al Muzeului Țăranului Român, e și președintele Coaliţiei pentru Familie, EL organizează TOATE legionarismele astea.

    În februarie 2013, Mihai Gheorghiu a fost acuzat de Ambasada SUA în România că a organizat un boicot al unei seri de film la Muzeul Țăranului Român, eveniment organizat în parteneriat cu Ambasada SUA, în cadrul Lunii Istoriei LGBT.

    http://www.gandul.info/stiri/video-scandal-la-muzeul-taranului-roman-proiectia-unui-film-premiat-cu-doua-globuri-de-aur-intrerupta-de-un-grup-de-homofobi-care-a-intonat-cantece-religioase-10583345

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.