Spectaculoasa cariera de student a super-dotatului Teodor Andrei Toader, fiul cel mic al ministrului Justiției

Fiindca ce naste din ministrul Justitiei doar la Drept se poate inscrie, aidoma fratelui mai mare  mezinul Teodor Andrei Toader a urmat aceeasi facultate pe care o pastorise taticul.
Omul a intrat pe locul 351 din 360, la „frecventa redusa” cu taxa.
Apoi, dupa primul semestru, a avansat de pe locul 111 pana pe 9, ajungand la „zi” cu taxa.
Dar nu s-a oprit, si, fiind un eminent si un stralucitor, dupa inca un semestru a scapat complet de taxă şi a ajuns pe locurile finanţate de la buget.
Acum, ia si bursa, doar vreo 600 de lei…
Valoros baiat are tata, nu ? Emininke. Poate in viitoarea conferinta de presa, ne spune taticul ce  mananca juniorul ca sa-si stimuleze IQ la asemenea cote.
Altfel, cred ca e misto sa fii student cand profesorii de la Drept stiu cine e taticul si soţul prodecanului Ioana Costea este consilier personal al lui Tudorel Toader la Ministerul Justiţiei… ( sursa )

Un răspuns la „Spectaculoasa cariera de student a super-dotatului Teodor Andrei Toader, fiul cel mic al ministrului Justiției”

  1. Adevarul e ca legile admiterii la facultate sunt strambe si trebuie urgent umblat la ele. In sensul ca numele candidatului sa nu mai fie secret, inchis si sigilat, sa fie la vedere, sa stie si profesorii care corecteaza teza cu cine au de-a face. Bineinteles, trebuie scris numele complet, adica nume, pronume, initiala tatalui si initiala mamei.

    Sa fie urgent corectata aceasta nedreptate care i s-a facut juniorului, in sensul ca trebuie recorectata teza lui de la admitere si repus in drepturi.

    Daca legile admiterii ar fi fost drepte nu s-ar mai fi ajuns aici, adica la situatia inacceptabila ca un student eminent, dupa cum se demonstreaza acum, de netagaduit, in repetate examene, sa fie nedreptatit flagrant, umilit si expus ironiilor colegilor, datoruita unei nedreptati care i s-a facut la admitere.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.