În P.S.Daddy domnesc pacea și ‘pretinia’…dar baronașii lui Dragnea cer un CExN cât mai rapid

In conditiile in care Tudose, premierul PSDaddy, a intitulat-o  „mincinoasa” pe subalterna Dan-pronume-Carmen* de la Teleorman, din intamplare ministra de Interne, nea daddy s-a pronuntat

„Nu există tabere în PSD,  nu se impune organizarea unui congres extraordinar al partidului şi scandalul despre care vorbeşte presa este mult mai mic decât se vede. Eu încă sper ca Mihai Tudose să rămână prim-ministru”.

Acuma, nu mi-e foarte clar ce vrea sa ne spuna poetul din Teleorman care, prin gura pupincuristilor si baronasilor din subordine  il ameninta pe Tudose cu demiterea, dar n-are sangele necesar in instalatie ca sa dea un verdict transant. „De ce” e usor de ghicit : incercati sa gasiti un singur lider demn de incredere si cu oarece recunoastere  la nivel extern in PSD si veti constata ca asa ceva nu mai exista. Cam cum ar rade si curcile la ” Stanescu Paul , ex inginerul agronom de la Fabrica de conserve din Caracal nominalizat premier  premier ” isi poate inchipui oricine.
Adevarul este insa unul singur : in PSDaddy nu mai exista cadre de niciun fel, zero, bate vantul.
Deci predictia mea e ca vor etufa scandalul o vreme, se vor pupa rapid de ochii lumii dar asta nu va dura prea multa vreme fiindca Tudose va fi maturat la fel ca Grindeanu spre distractia tuturor observatorilor, mai ales a celor externi, care vor intelege ca PSD 2018 nu mai e un partid ci un fel de mafie vesela.
Bomboana pe coliva PSD o va aseza insa cu manuta-i proprie, Toader Tudorel cand va cere demiterea LC Kovesi, prietenii externi stiu de ce.
Mai avem multe episoade de vazut din telenovela asta, tic, tac…

* Si totusi, ce fel de document oficial flutura madama mincinoasa de la Videle, fara numar de inregistrare, fara o stampila, fara nimic ?

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.