Pentru cine trage clopotele Inspecția Judiciară ?

Toader Tudorel, ministrul Justitiei PSD, a tot amanat fara motiv de saptamani bune sa-si faca publica evaluarea si concluziile in cazul procurorului-sef al DNA , L.C.Kovesi. Ce astepta el,  oare ?
Azi, Inspecţia Judiciară a început o actiune disciplinară în cazul lui Kovesi, acuzată de trei abateri disciplinare, si a înaintat-o Secţiei pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii, care va lua o decizie. Cui prodest, cred ca e foarte clar , acum.
Inspectia Judiciara a fost prima care a salutat acum o vreme propunerea de a fi trecuta in subordinea Ministerului Justitiei PSD-iste.
C.S.M. tocmai si-a ales o conducere care miroase de la o posta a PSD-ism .
Restul e usor de inteles, cred. Mafia isi joaca o carte mare, dar asul e in stiloul de la Cotroceni…

Reclame

5 răspunsuri la „Pentru cine trage clopotele Inspecția Judiciară ?”

 1. „Mafia isi joaca o carte mare, dar asul e in stiloul de la Cotroceni…”

  Nu stiu ce sa zic, dom’ Traian. Adica asa este, asul e la Cotroceni, insa nu m-ar mira ca neamtul sa se prefaca putin neatent la joc.

  M-am intrebat de multe ori, de ce s-ar identifica lupta anticoruptie cu cariera politica a unei procuroare de o competenta profesionala discutabila, netransata clar nici dupa ani de sefie la PG si DNA. Dimpotriva, fara sa ma alatur deloc detractorilor, DNA, sub doamna Kovessi a dat rateuri multe. Unele rasunatoare. Apoi, ce anume are doamna Kovessi si n-ar avea un alt procuror, mai experimentat?

  Dar si de mai multe ori m-am intrebat de ce insista Mafia atat de mult pe lupta impotriva lui LCK. E chiar asa de proasta, Mafia, incat sa nu realizeze ca un alt procuror, neatins de duhoarea serviciului in slujba lui Traian Basescu, poate sa-i reteze Mafiei toate tentaculele in numai juma de mandat?
  Poate ca dimpotriva, Mafia stia asta foarte bine, dar a planuit ca, staruind cu campania anti Kovessi, „sistemul” si seful sau vor face eforturi sa o mentina cat mai mult in functie. Poate ca a sosit momentul in care acestia din urma au realizat ca zeita anticoruptiei mai mult incurca decat descurca treaba.

  La urma urmei, ba cu Coldea in biroul ei, ba cu Ponta in via lui Ghita, ba cu Dragnea la pomana porcului … N-ar fi mai bun unul care a stat cu Hellvig in birou si nu cu Coldea? Zic.

 2. N-am inteles de ce kovesi ar trebui sa fie o sfanta. Ii sperie inca dna-ul? Inseamna ca tipa face treaba buna. Ca e parte a unui joc mai mare, asta e altceva. E de partea licuriciului ala bun, pana la urma, asa cum Orban si minionii lui din zona nu sunt straini de jocul mai mare al licuriciului judoka.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.