Onoarea nereperata a duamnei Dan-pronume-Carmen, numita live MINCINOASA de premierul Tudose

 • Demiterea sefului de la omoruri, care inteleg ca e un politist extraordinar, iar mi se pare un pic exagerata. De ce nu cel de la circulatie? De ce nu a plecat acasa un consilier al doamnei ministru care a fost coleg 7 ani cu el ?
 • Va divulg un lucru si supararea pe doamna ministru : am intrebat-o daca e adevarat, mi-a spus ca omul isi doreste functia. L-am sunat pe dl chestor sa-l intreb eu. Bogdan Chiriac a auzit discutia. ( cu care ocazie ?! n.m. )
 • Buna ziua, sunt premierul doriti functia? D-le premier, permiteti sa raportez, in cursul diminetii m-am prezentat la doamna ministru cu un raport in care refuz functia. Am insistat, chiar nu doriti functia ? Nu d-le ministru, chiar nu doresc functia.
 • In momentul acela am spus ca un ministru de Interne care isi permite sa ma minta asa nu mai am ce sa lucrez cu ea
 • Mi-a spus ca e dispusa sa isi dea demisia, i-am spus ca o accept daca o da
 • Cred ca daca va fi lasata isi va da demisia

Dupa ce fusese facut albie de porci toata dimineata atat de invitatii cat si de amploaiatii Grivco 3, de la domnuciuvica la plesoianu sau ciordin, pastorul Gadea si-a zis ca, daca tot a spalat viteazul daddy Liviu putina asa cum obisnuieste cand e in rahat, sa-l invite pe Tudose, caci, cine stie cum pica zarurile in PSD
Drept pentru care Tudose a etichetat-o drept min-ci-noa-sa  pe duamna secretara de scoala de la Videle si cu asta, punct, nu mai exista loc de intors fiindca, daca Tudose e brabat si are sange in instalatie, trimite solicitarea de revocare la Cotroceni și închide subiectul
Ce ne mai ramane de vazut acum e a cui onoare va ramane ‘nereperata’: a duamnei sfertodocte numita mincinoasa in direct si la o ora de varf care va inghiti insulta si nu va demisiona sau a lui Tudose care ne-cerand revocarea acesteia va fi fortat sa o suporte in continuare ?
Bere si popcorn, vorba lui Victor Viorel, distractia din Mafia de Teleorman continua…
Dar sa incheiem pe un ton optimist, cu duamnele PSDaddy Carmen si Gabi, pe vremea cand vanand balene albastre glasuiau unor copii dintr-o scoala aflata, pura coincidenta, tot in zona pe care o frecventa pedofilul ( cu/fara uniforma ) din M.A.I.

2 răspunsuri la „Onoarea nereperata a duamnei Dan-pronume-Carmen, numita live MINCINOASA de premierul Tudose”

 1. In toata tarasenia dintre Dragnea si Tudose, pentru a evalua sansele partilor, exista un singur punct de sprijin, dar unul din beton armat: Tudose nu poate fi demis dupa modelul Grindeanu deoarece, e clar pentru toata lumea, Iohannis nu va mai numi un nou premier tot de la PSD. Pe deplin justificat, de data asta.
  Cu alte cuvinte, PSD nu are acces la butoiul cu miere decat cu cheia guvernarii care se afla la Mihai Tudose. Daca Tudose zboara, zboara si ei. Adio resurse, adio pomeni in teritoriu, se vor linge nostalgic pe degete pana la sfarsitul lui 2020, degeaba vor castiga, iar alegerile din 2020. Pana atunci, ori moare magarul, ori piere samarul …
  In aceste conditii, e clar ca Dragnea nu are ce sa ofere PSD, altceva decat o seceta prelungita cu paie uscate, iar primul care o stie este Dragnea insusi. Daca il accepta pe Tudose si il va lasa sa imparta el malaiul, inseamna sa-l accepte, de facto, drept mascul alfa al turmei si sa cedeze puterea de buna voie. Daca nu-l accepta pe Tudose si va incerca sa lupte deschis, Dragnea va pierde aceasta lupta, fiind foarte slab inarmat, practic, fiind cu mainile goale, mai ales dupa excluderea inevitabila a secretarei Carmen de la interne.
  E foarte probabil ca Dragnea ar vrea sa scoata PSD de la guvernare si sa cedeze puterea „sistemului” reprezentat de Tudose si Iohannis. Opozitia si propaganda populista ar fi singura lui sansa de viabilitate politica, relativa si ea. Numai ca Dragnea nu poate sa scoata PSD de la guvernare cu mana lui, ar prefera sa-l determine pe Iohannis sa o faca. Iar Iohannis nu poate sa o faca decat daca guvernul Tudose ar fi demis printr-o motiune de cenzura. Numai ca Dragnea si Tariceanu nu mai pot initia, din nou, o alta motiune de cenzura, impotriva propriului guvern (ar fi prea de kko, prea de kko) ci ar prefera sa se lipeasca de una initiata de altii. Care altii, chiar ar putea sa vrea sa participe la joc!

  Odata mingea ajunsa la Iohannis, n-am nicio indoiala ca presedintele va juca tare, la doua capete si va baga Parlamentul in impas: ori accepta guvernul lui, guvern minoritar, pentru minimum 2, daca nu chiar 3 ani de guvernare, ori dizolvarea. So, cine zicea ca Terente nu e baiat de gasca?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.