Mic tratat de de-populism prostesc cu Varujan Vosganian

Scrie miruitul romancier economist al ALDE pe blog

  • …trebuie să acceptăm că începutul de secol XXI a adus România din stadiul de țară în curs de dezvoltare în cel de țară mediu dezvoltată. Comparația veniturilor populației, fie că e vorba de salarii, fie că e vorba de pensii, oferă concluzii similare, atât în valoare nominală, cât și în valoare reală.

Avand in vedere ca admiratorul oualor de gaina din gospodaria romanului face referire la cifrele Eurostat, hai sa vedem ce spun ele  citate de un coleg de coalitie

  • „În cifre absolute, pensia medie, în trimestrul III al anului 2016 era de 951 ron, în jur de 211 euro. Cu astfel de cifre nu putem avea pretenția să ajungem la nivelul celorlalte state din UE (Spania 880 de euro, Polonia 440 de euro, Cehia 400 de euro).”

Stiti care e distractia ? Citatul vine de la baronul PSD de Olt, Stanescu Paul. Altfel sa scrii ca 200 de euro e  venitul unui pensionar intr-o tara mediu dezvoltata poate fi doar un caz de ramolisment grav.
Care e mai patrihotul mai populist, deduceti singuri…

2 răspunsuri la „Mic tratat de de-populism prostesc cu Varujan Vosganian”

    1. Dincolo de statistici seci, costul vietii mai mare in tari cu apa calda este un mit mioritic de romani neumblati/netraiti pe afara.
      Pana nu traiesti un pic pe afara nu ai cum sa realizezi cat de mult iti creste costul vietii traitul in Romania brirocratica si corupta unde interactiunea cu statul de la nastere si pana la moarte iti mananca mai mult timp si deci bani si nervi si sanatate.

      Asa ca nu te ajuta cu nimic ca platesti o chirie mai mica, o taxa de gunoi mai mica sau ca biletul de tramvai e doar 1 leu 30 si luna de net doar 25 de lei – cand tragi linie la final.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.