Jafurile din Voluntari, despre care de la Pandele Florentin la duamna Dan-pronume-Carmen, PSD nu a auzit

Aflam, potrivit unor surse din MAI , ca au fost sparte două case situate pe aceeași stradă – Iancu Nicolae – din Voluntari, Ilfov : cea a ambasadorului Pakistanului la București (Safdar Hayat), precum și cea a lui Gheorghe Hagi, cu sanse destul de mari ca autorii să fi fost aceiași.
Ambele spargeri pe teritoriul localitatii pastorite de Pandele Florentin , sotul sotiei sale Firea Gabriela, madama-edil a Bucurestilor, ambii colegi cu valoarea PSD, cocotata ca ministra de Interne, Dan-pronume-Carmen.
Nu ca ar emite careva mari pretentii de la o Jandarmerie condusa de madama secretara de scoala din Teleorman, ale carei mari succese se numara cand amendeaza manifestantii ostili PSD, nu ca ar mai putea spera careva ca o ministra de Interne traumatizata de faptul ca i-a plantat cineva microfoane in casa ar putea judeca limpede si lua masuri logice, nici vorba de asa ceva.
Dar totusi vorbim despre casa unui ambasador, da ? Isi  trezeste daddy subalterna din Teleorman sau e nevoie de alte institutii daca Internele sunt impotente aidoma ministrei ?

2 răspunsuri la „Jafurile din Voluntari, despre care de la Pandele Florentin la duamna Dan-pronume-Carmen, PSD nu a auzit”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.