Udrea, taranca parvenita & semianalfabeta i-a explicat ce e ipocrizia tonomatului lui Ghita

  • „S-au făcut şi plăţi directe către jurnalişti, din banii partidului s-au făcut finanţări, sponsorizări, şi direct către jurnalişti. În piaţă există jurnalişti care au scris pe bileţel suma de bani, întâmplător, am găsit tot felul de bileţele scrise de personaje care stau acum la televizor şi vorbesc de mine. „.
  • „Mi s-au pretins din partea unui jurnalist-analist sume de bani pentru a mi se pune la dispoziţie dosare cu acte contabile din Trustul Antena 3 care ar fi reprezentat lucruri nelegale din contabilitatea firmei respective. Îmi este greu să tolerez ipocrizia unora oricât aş fi eu de pozitivă (…)

Asa s-a exprimat condamnata Udrea Elena Gabriela la o sueta  cu tonomatul care , nu foarte demult, o facea albie de porci si pe fata si pe dos. Acum, se pupa . Vorba aia, ca-ntre ei, ipocritii amici ai penalilor.
Cat despre biletele si alte chestii de care Nuti si-a adus aminte  abia acum, la disperare,  cand e cu un piciorus in celula, ca sa citez din alta Elena, la fel de proasta dar nu atat de penala : …dovada !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.