Până și condamnata Udrea își bate joc de penalul CAC P-Tări…

Sa incep cu o confesiune : toata viata mi-a fost scarba de omul prost. Am cunoscut sau chiar am avut destui amici, de toate felurile : de la insi enciclopedici cu 3-4 doctorate la suti de buzunare cu 8 clase si scoala vietii, de la securisti unsi cu toate alifiile la damele de companie care ii „serveau” pe la vila ‘Pacea’ din Snagov , de la chelneri multi-milionari inca inainte de ’89 la filosofi stralucitori dar saraci lipiti, 1001 de caractere si tipologii as putea zugravi, dar ni le temps, ni le moment, vorba englezului, toti, fara exceptie, inteligenti, mult peste medie.
De aceea, scarba pe care o am fata de omul prost ma impiedica sa mai citesc / citez pe/din CAC Popescu – Tariceanu care, saracul, mai e capabil la batranete doar sa repete refrenul tocit de tarcovnicii Grivco despre marele rau national Traian Băsescu
Daca nu l-ar fi tampit casniciile in serie si grasimea nu i-ar fi emigrat dinspre cur catre creier, i-ar fi fost vesnic recunoscator lui Basescu, fara de care n-ar fi parvenit niciodata in pozitia in care s-a aflat si cu care ii place sa se laude.
Ah, ca de la amicitia cu Basescu a involuat  la aceea cu  Hrebenciuc -Geoana, apoi la Ponta si a esuat lamentabil alaturi de Dragnea & Voiculescu , e ceva normal. Cine se aseamana se aduna cu puscariasii si condamnatii.
Ca un corolar al decaderii acestui bunicut care cand se exprima isi da aerul ,importanta si efectul unei basini , condamnata Udrea, cea care l-a facut de doua parale atunci cand a expus faimosul biletel galben, vine acum si-l pupa umed pe amicul lui Dragnea dezicandu-se chiar de  „greselile” protectorului Basescu. Ce poti sa adaugi ?
Make no mistake : e o tara a curvelor politice penale
PS
Daca sunteti nitelus sadici cititi comentariile si veti deduce lesne cat de iubiti sunt Udrea-Ramoliceanu 🙂

Un răspuns la „Până și condamnata Udrea își bate joc de penalul CAC P-Tări…”

  1. Nu cred că-și bate joc, doar vrea să lingă unde până mai ieri a scuipat, adică l-a reevaluat, după chipul și asemănarea idolului chel 😉

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.