Pandele Florentin garantat by Firea vrea sa dea jos Guvernul prin proteste in strada ?

Abia ce duamna Pandele si Terente pusesera batista pe tambal dupa un tete-a-tete la Parlament, daddy spunand ca „Eu cred că s-au lămurit (…) Suntem cu toții camarazi!”, ce sa vezi ? Pandele, jumatatea masculina a cuplului de primari din Voluntari, a iesit cu un comunicat pe care, ce sa vezi, l-a sustinut in emisiunea analistului consultantului- incasator al lui #daddy, i-auzi-l… ( n.m. : nu am editat nimic, fix asa apare ca ar fi scris omul )

  • Astazi guvernul a intocmit proiectul de buget pentru anul 2018, buget care ne va vitreji de foarte multe fonduri. De exemplu, in anul 2017, dupa calculele aproximative ale specilistilor din Primaria orasului Voluntari, bugetul anului urmator va pierde cc. 8 milioane de euro …
  • In caz contrar imi rezev dreptul de a protesta in piata „protestelor” nu pentru mine, ci pentru cetatenii pe care, vremelnic, ii reprezint.
  • Nu ma alatur protestatarilor #rezist, respect Constitutia si ordinea de drept in Romania, imi iubesc patria si pamantul stramosesc si nu sunt manevreat de nimeni din interiorul sau din exteriorul tarii. Am depus juramant militar ca ofiter sa apar Romania!
  • P.S.:
    Primul-ministru al Romaniei, in urma cu cateva zile, a incurajat manifestatiile care se desfasoara in fata Guvernului.

Ok, nu depre analfabetismele sotului sotiei sale, rapid invitat sa arunce cu rahat la Grivco 3 e vorba aici ci, mai ales, de gargara cu impacarea din PSD
Nici pomeneala de vreo impacare, mahalagioaica isi continua tactica injurandu-l pe premierul Terente prin sotiorul primar la Voluntari si prin slugile care il invita imediat sa arunce cu rahat in ventilator fiindca in fond, nu degeaba i se spune popular Latrina 3.
Dar bugetul va trece, chiar daca scenariile zic altceva, Dragnea inca nu a ajuns la gradul necesar de ticneala incat sa-si darame al doilea Guvern fara sa aiba bugetul pe 2018.
La anul insa, nu pariati ca Terente va apuca primavara ca premier.

3 răspunsuri la „Pandele Florentin garantat by Firea vrea sa dea jos Guvernul prin proteste in strada ?”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.