Si totusi, cine era „batranelul agresat” ? Daca M.A.I. si P.S.Daddy tac, intervin jurnalistii specializati in Kekistan

Cum o tacere adanca se asternuse ieri in toata mass-media in jurul numelui „batranelului agresat” vizionabil mai sus, pe facebook au aparut niste ipoteze de tip scenarita – SF care il defineau pe pensionarul agitat de la securist, la nebun cu acte sau de la doctor la  tehnician pensionar.
E o chestiune specifica online-ului atunci cand cei care trebuie sa  faca lumina intr-un caz nu ofera datele necesare, totul incepe sa puta a fals si apar  rapid adeptii conspiratiilor  .
Cum vine asta, as dori sa inteleg : un tataie injura si aplica un rucsac in capul cuiva, primeste ca riposta  un pumn in mecla, si Jandarmeria il amendeaza doar pe cel care a ripostat , despre primul nestiind absolut nimic ?!?
Moment in care, Roman Ana-Maria , specialista in stiri despre anarhistii din Kekistan iese rapid in fata si preda lectii de jurnalism fiindca, spune ea,  „se manipuleaza”

– Conform legii, cetatenii Romaniei au dreptul la imagine si viata privata. Adica nu ai dreptul sa faci publice imagini cu ei daca nu isi dau acordul (atata timp cat nu comit vreo infractiune)
Nu e nimeni obligat sa raspunda la intrebari.Agasarea cuiva in acest fel se numeste hartuire

Cam cat de comic e sa citesti toate principiile acestea minunate expuse  de la o salariata a famigliei Voiculescu, printre altele nitelus santajista  ? Nu mi-ar ajunge extrem de generosul spatiu alocat de wordpress ca sa arat exemple cu printscreens din emisiuni  in care colegii fatucii din Grivco 3 si-au batut joc de principiile pe care acum le clameaza.
Cat despre violenta, daca as fi  intalnit acelasi tip de reactie de indignare la slugile mogulului atunci cand a fost vorba de batausul Palada Mirel, poate ii credeam. Dar nu s-a pus problema .
Dar ne pierdem vremea cand sunt atatea alte subiecte mult mai importante in lume . Cu ce s-or mai ocupa anarhistii din Kekistan ?… 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.