Glume si circ cu Pandele Firea : a semnat protocoale cu ea insasi ca sa organizeze targ de Craciun la…Guvern

  • „Urmare a unei solicitari primite din partea Inspectoratului Scolar al Municipiului Bucuresti, Primaria Capitalei va organiza, prin intermediul PROEDUS si ARCUB, in perioada 05 – 17 decembrie, in Piata Victoriei, evenimentul cultural dedicat copiilor  „Targ de sarbatori – Festival de colinde si obiceiuri de iarna”

Cum PROEDUS aparține chiar Primăriei Municipiului București, iar ARCUB se află sub autoritatea Consiliului General al Municipiului București, rezulta ca duamna din Voluntari a semnat protocoale cu subalternii. De ce toate acestea ? De frica manifestantilor, care, culmea, posedau deja autorizatii pentru locatia respectiva. Ce va iesi din asta ? Un scandal si mai mare intrucat oamenii nu vor da doi bani pe targul madamei pandelizatoare si vor protesta in continuare fix acolo, cum deja au si anuntat.  Fiindca Firea doar la atat se pricepe : la mahala si scandal .
Ah, sa nu uit : in timpul asta directoarea numita de Pandele Firea la Circ, ex-gurista de muzica lejera Ladosi Sanda a fost saltata ieri de DIICOT, cu tot cu barbat, si acum e urmarita penal  Nicio grija, fiind o femeie sensibila, Pandele Firea n-a dat-o afara imediat ca pe altii, isi mentine  penala in functie.
Dar asta, venind de la subalterna condamnatului Dragnea , e deja ceva normal.

Un răspuns la „Glume si circ cu Pandele Firea : a semnat protocoale cu ea insasi ca sa organizeze targ de Craciun la…Guvern”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.