Diferenta dintre Orban si Tăriceanu – despre dezbaterea de la GDS

Parerea mea despre ambele personaje e cunoscuta : CAC P-Tariceanu e o sluga ramolita a lui Voiculescu care demult trebuia sa se lase de politica, Orban Ludovic, disciplinat membru PNL, vine si el dupa ani buni de frecat bancile Parlamentului dar nu are anvergura unui lider charismatic, bref : niciunul dintre ei nu reprezinta viitorul politicii.
Ce face diferenta intre cei doi este atitudinea fata de Justitie ( si voi ignora trecutul lor patat cu biletele galben-roz si incidente de tot felul prin trafic ) limitandu-ma la ultimul an cand ambii au avut de-a face cu DNA.
Tariceanu s-a dus chemat  ca martor si a iesit ca inculpat fiindca nu l-a dus mintea decat sa minta prosteste in fata procurorilor in dosarul Baneasa, negand ca i-ar fi cunoscut pe inculpati cand era de notorietate ca ii erau prieteni
Orban, dat pe mana DNA de niste amici carora le-ar fi solicitat sprijinul financiar pentru campanie, a mers la DNA, nu s-a plans, n-a facut circ, a recunoscut faptele, a fost trimis in judecata si achitat fiindca de fapt nu atinsese niciun banut.
Ori intre un ramolit care dupa 5 neveste viseaza la state paralele sau  stalinismul din Coreea de Nord si unul care macar a incercat sa pastreze o urma de demnitate e usor de ales.
Sigur in cazul in care nu te intitulezi nea maistrul Cristoiu care alaturi de alte trompete gen Iacob Tiberiu, de meserie fara blogger, cred ca L.C.Kovesi e rea si ea comanda si la GDS…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.