Alt succes pentru PSD & Firea Pandele : Bucurestiul a fost ignorat de „Agentia Europeana a Medicamentului”


Sa incepm cu o stire pozitiva, optimista, in spiritul Sarbatorilor : fiindca la Voluntari nu poseda balcon, #duamna Gabriela Firea Pandele si-a intins iile la uscat prin oras.
Altfel, asa cum banuia toata lumea, orasul pastorit din 2008 incoace de PSD prin inculpatul Oprescu Sorin si Pandele Firea a fost flituit dupa primul vot la care au participat ministrii celor 27 de state ale UE.
Chiar daca ar fi avut sanse mari, Romania fiind unul dintre cele 5 state care nu gazduiesc nicio agentie europeana, iar dintre acestea, Romania are cea mai mare intindere geografica si cea mai mare populatie, deci un alt atu , nimeni nu a acordat nicio sansa capitalei . Siegfried Muresan explica foarte bine „de ce ”

Dar sa nu va imaginati ca pe duamna Pandele Firea, acest esec usturator a afectat-o vreo secunda macar in muschii fesieri. Ultimile postari ale salariatei ex-Grivco sunt de 3-4 zile si azi, zambitoare,  a inaugurat o cresa in sectorul 2.
Distractia insa e maxima Adevărul: „Surse politice au povestit pentru „Adevărul“ că Ana Birchall a fost luată peste picior de colegii din Guvern, care se amuzau de faptul că cineva propune relocarea unei instituţii de la Londra la Bucureşti.” AEM ar fi urmat să vină dintr-un cartier select al Londrei într-o clădire din cartierul Pipera, aflată deocamdată în construcţie.
PS
N-am nicio indoiala ca, atunci cand se va trezi, duamna va da vina pe Soros si statul paralel. Muschii PSDaddy minte nu are.

5 răspunsuri la „Alt succes pentru PSD & Firea Pandele : Bucurestiul a fost ignorat de „Agentia Europeana a Medicamentului””

  1. Păcat, mulți politicieni din Romanelia ar avea nevoie de un tratament medicamentos strict, mai ales de când Daddy și slugile din dotare au luat-o pe calea lui Vadim

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.