Dacopatia cronică, o boală la modă, cu Funar Ghiță „Geții au construit piramidele din Egipt”

Dupa Nastase Adrian, care si-a plantat lupul dacic intr-un par in curtea conacului de la Cornu, alt geto-dac adevarat se dovedeste  a fi Ghita Funar de la Cluj

  • „Isus Hristos, fiind din neamul get, avea și caracteristicile strămoșilor noștri, avea tenul alb, părul auriu, barbă aurie, ochi albaștri.(…) El a fost în realitate așa cum l-a pictat părintele Arsenie Boca.”
  • „Piramidele din Egipt, că să vă răspund la întrebarea pe care am pus-o, au fost construite de strămoșii noștri geți după modelul piramidei soarelui pe care o face bunul Dumnezeu pe teritoriul României.”
  • „În anticamera mormântului lui Tutankhamon, circa 300 de obiecte din aur. Masca faraonului Tutankhamon, tronul lui, toate au fost realizate din aur. De unde este aurul? De la Roșia Montană”.
  • „Știți ce scrie pe harta Europei cu referire la actualele țări nordice, Danemarca, Suedia, Norvegia, Finlanda? Scrie mare pe ele – Dacia”
  • „De pildă roată, este invenția getilor. Ei au inventat carele de luptă, au inventat scaunul cu 4 picioare, masa cu 4 picioare, au inventat uneltele agricole. Ei au inventat și folosit toate unletele agricole, inclusiv pluguri au avut cu 2-3000 de ani în urmă.

Si asa mai departe, povestea intreaga o gasiti aici
Acuma, ca blondul urmas al getilor, vizibil in foto , emana din unicul neuron sanatos asa ceva, nu e de mirare, e doar  o colectie de perle mai vechi readuse in atentie.
Intrebarea mea e alta : cat e boala psihiatrica si cat e manipulare nationalista grosiera in toata afacerea asta in general propavaduita de ciudatei ?

3 răspunsuri la „Dacopatia cronică, o boală la modă, cu Funar Ghiță „Geții au construit piramidele din Egipt””

    1. Ooo daa, s-a umplut țara de dacologi, de la Ceaușescu a pornit și s-a extins apoi la Napoleon Săvescu, Iosif Drăgan, Funar și alte specimene

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.