De ce e Toader Tudorel doar o sluga a grupului infractional organizat PSD si a mass-media acestuia

  •  “ După cum s-a arătat deja, probele administrate în cauză duc la concluzia că inculpatul Alexandrescu George Sorin a avut rolul principal în comiterea infracţiunii de şantaj, fiind persoana care a obţinut documentele folosite în săvârşirea faptei, a conceput planul infracţional şi l-a pus în aplicare, exercitând în mod direct presiunile asupra persoanei vătămate. Inculpatul nu a şovăit să folosească resursele media ale societăţii comerciale pe care o conducea la comiterea faptei anterior descrise. Procedând astfel, în condiţiile în care coordona unele dintre cele mai importante instituţii media de pe piaţa românească, inculpatul a adus prejudicii grave inclusiv încrederii de care presa ar trebui să se bucure în cadrul societăţii.
    Inculpatul a urmărit prin săvârşirea faptei obţinerea unor importante avantaje materiale pentru S.C. Antena TV Group S.A

De ce am inceput citand din motivarea condamnarii fostului director general al Antena Group la 4 ani și 6 luni cu executare la Curtea Suprema ? Doar ca sa arat calitatea morala a ministrului Justitiei Toader Tudorel care aportand constant la ordin , in loc sa organizeze o larga conferinta de presa in care sa raspunda la foarte multele intrebari pe tema MCV si legilor justitiei, fuge de jurnalisti ca de tamaie si  merge fix la slugile de presa ale ex-con Voiculescu, despre a caror calitate e de prisos sa mai discutam.
Ar fi totala pierdere de vreme sa comentez aberatiile pe care le-a debitat in fata pastorului Gadea. Omul de la Iasi e doar o scula, o unealta, prin care mafiotii vor incerca sa o demita pe Kovesi. Am o veste proasta pentru ei : nu se va intampla.
Cand ditamai ministrul Justitiei nu scoate o vorba despre zecile de atacuri zilnice de la A3 la adresa magistratilor , incepand bineinteles cu dusmanul #1 Kovesi si pana la orice procuror se ocupa de mafia PSD, ba dimpotriva alege un imund canal media ca sa-si promoveze mesajele, rezumatul e unul singur : spune-mi cu cine te aduni si-ti spun cine esti.
Te duci in barlogul presei de santaj, esti de-al lor . Punct.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.