Ghita divorteaza, PSD filiala Grivco lucreaza : cere sanctionarea L.C.Kovesi si retragerea distincţiei „Steaua României” lui Kelemen Hunor

Doar doua exemple relevante pentru prostia crasa pe care o exhiba cu fiecare ocazie salariatii PSD filiala Grivco

  1. Fix in ziua in care a aparut devastatorul raport MCV, doamna tovarasa Oana Consuela Florea , presedinta comisiei de frecat manganul „Sufrageria” s-a trezit cerandu-i ministrului Tudorel sa ia masuri cu L.C.Kovesi care nu vrea sa ii onoreze cu prezenta.
  2. Tot ieri, a intrat in erectie si neuronul tovaraseilor din Consiliul de onoare al Ordinului „Steaua României” care au decis să îi retragă această distincție liderului UDMR Kelemen Hunor, pentru „nerespectarea zilei de 1 Decembrie”

Ambele fapte de arme sunt salutate cu mare entuziasm si prezentate in detaliu pe situl Grivco 3. Care e distractia ?
Despre comisia „Sufrageria” al carei unic scop e sa determine marioneta de la Ministerul Justitiei sa propuna demiterea LCKovesi, dusmanul #1 al mafiei PSDaddy,  e inutil sa mai comentez. Salariatii mogului  presteaza ce li se ordona intr-o frumoasa sincronizare, ce sa vezi,   Savaliuc & Anghelescu ( luju.ro)  o reclama si ei pe Kovesi la Inspectia Judiciara ( ?! ) pe acelasi motiv. Am o veste proasta pentru toti : marioneta e slaba, speriata si deja bine batuta la fund de raportul MCV, deci nu va face nimic. Dar nu cred ca ametitele creierase ale plesoienilor sa inteleaga.
Treaba cu Hunor e si mai distractiva. Ca orice sogor care se respecta, doctorasul nepracticant are din cand in cand declaratii absolut obraznice spre imbecile, dar pe care nu le face de ieri, de azi ci de destui ani. De ce li s-a sculat abia acum sa ii retraga o decoratie primita in…2001 ? N-am idee dar sa vedem despre cine vorbim, cine e de fapt acest Consiliu de onoare al Ordinului „Steaua României” ?
Ionel Haiduc ( absent de la vot ) , Constantin Degeratu, Costin Georgescu, Șerban Brădișteanu, Mircea Geoană, Ecaterina Andronescu, Gabriela Firea
La orice ora din zi sau noapte putem paria ca voturile au venit de la cei subliniati. De ce acum ? Simplu, doar ca sa mai creeze o perdea de fum care sa acopere enormaul rahat in care afunda PSDaddy tara
Apropo de parlament : isi face careva vreo problema ca bugetul trebuia sa fie gata de la 1 octombrie ?…

2 răspunsuri la „Ghita divorteaza, PSD filiala Grivco lucreaza : cere sanctionarea L.C.Kovesi si retragerea distincţiei „Steaua României” lui Kelemen Hunor”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.