Raportul MCV confirma ca Toader Tudorel e mai comic decât prevăd legile justiției

  1. Tudorel Toader a elaborat un proiect privind legile Justiției, pe care, fără să-l mai treacă prin Guvern,   l-a servit   parlamentarilor Florin #altaintrebare cIordache si Niciolaie Serban care l-au transformat, cu mici modificări, în inițiativă parlamentară.
  2. Dar fiind  inițiativă parlamentară, era musai ca Guvernul să exprime un punct de vedere, asa ca, sub semnătura lui Mihai Tudose, dar  evident avand ca  autor pe acelasi  Toader Tudorel, cum arata  acesta ? Guvernul  depune peste 60 ( șasezeci) de pagini cu amendamente la propriul său proiect de lege.

Baietii ăștia ori sunt prosti, ori nebuni , ori  in asemenea hal de mafioti incat vor sa ne faca sa credem ca nebun e tot  sistemul judiciar  care li se opune.
Dar cum la Bruxelles , bancurile cu mafioti nu au ecou, raportul MCV de astazi e doar o alta palma la fundul tabacit al ministrului justitiei de Telelorman.

  • ” Comisia constată că ritmul global al reformelor a stagnat în cursul anului 2017, ceea ce a dus la încetinirea punerii în aplicare a recomandărilor restante, cu riscul redeschiderii unor chestiuni care, în raportul din ianuarie 2017, au fost considerate închise. Provocările la adresa independenţei sistemului judiciar reprezintă o serioasă sursă de îngrijorare”
  • Ramane ca recomandare ca Romania sa ceara avizul Comisiei de la Venetia. Indeplinirea acestei recomandari este menite sa asigure garantii in ce priveste transparenta, independenta si sistemul de checks and ballances, chiar daca decizia finala urmeaza sa fie luata la nivel politic

Dupa care nea Tudorel a inteles ca raportul ar fi pozitiv 

LE
Iohannis „…un serios semnal de alarma (…) Președintele Klaus Iohannis reiterează faptul că va uza de toate atribuțiile sale constituționale pentru a asigura independența justiției și un stat de drept funcțional.”

2 răspunsuri la „Raportul MCV confirma ca Toader Tudorel e mai comic decât prevăd legile justiției”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.