Dragnea-Sova-Teodorovici-Ponta ” PSD-istii se vand intre ei ” ? Nu, doar se toarna…

In vremuri demult apuse, ehe, sa tot fie vreo 3 ani si ceva de atunci, daddy Liviu il turna pe Geoana live la postul lui Ghita si nu se mai oparea nimeni.
Zilele astea, cand dosarul OLAF-DNA l-a trimis pe daddy in deep shit, cam pana peste crestetul capului, deontologii urla disperati : dar, vai, Sova, Ponta si Teodorovici l-au vandut pe Dragnea !!!
Adevarul e insa altul, chiar daca in clasicul stil pesedist, Dragnea a fost băgat mesa inclusiv  de colegii de partid . Din referatul procurorului :

  • ”Faptul ca Liviu Nicolae Dragnea este una dintre persoanele care detine si gestioneaza in fapt societatea comerciala Tel Drum SA reiese din coroborarea declaratiilor martorului Sova Dan cu declaratile martorului Nitulescu Teodor, cu documentele ridicate cu ocazia perchezitiei domicilare la sediul Tel Drum SA, cu verificarile efectuate privind modalitatea prin care obtine beneficiile din urma derularii activitatii infractionale (tranzactii imobiliare, beneficii materile pentru persoanele din familia acestuia, relatiile pe care le are cu membrii gruparii).
  • Astfel, fiind intrebat cu privire la aspectele privind interesul pe care Liviu Nicolae Dragnea l-ar fi avut in ceea ce priveste SC Tel Drum SA martorul Dan Sova a declarat urmatoarele: ‘Noi nu aveam o convingere, noi stiam ca Tel Drum-ul este al domnului Dragnea, iar domnul Dragnea a spus de mai multe ori personal ca aceasta companie este a lui, chiar a formulat ‘stii ca estea mea’. Nu se discuta la colturi ca Tel Drum este a lui, asta ar fi fost o legenda urbana, nu. Tel Drum era a dansului. (…) Pana in 2012 pentru mine era notoriu ca Tel Drum era a lui Liviu Dragnea, dupa 2012 a devenit o certitudine. Pana in 2012 toata lumea stia ca forta politica a lui Liviu Dragnea se baza si pe fapul ca Tel Drumul era a lui, la nivelul judetului Teleorman.’
  • Controlul pe care Liviu Nicolae Dragnea il avea asupra persoanei juridice este confirmat si de declaratiile martorului Nitulescu Teodor care a indicat ca initial Liviu Nicolae Dragnea i-a solicitat lui sa participe impreuna la cumpararea Tel Drum SA. Mai mult, martorul declara ca la momentul demararii procedurii de privatizare Liviu Dragnea i-a cerut sa nu participe in mod independent, cei doi facand concesii reciproce in acest sens.
  • Aspectele privind implicarea acestuia in mod activ si direct sunt confirmate si de martorul Eugen Teodorovici care indica faptul ca a avut discutii contradictorii cu Liviu Nicolae Dragnea deoarece acesta avea impresia ca martorul il parase la OLAF, fie pe el, fie Tel Drum. Incidentele si discutiile contradictorii intre Liviu Nicolae Dragnea si martorul Eugen Teodorovici sunt confimate si de martorul Victor Ponta.”

Martori nu denuntatori, ca sa fie clar si pe intelesul salariatilor din mass-media PSDaddy, martori. Ori ce faci in momentul in care esti chemat de procuror si ti se pun niste intrebari precise, minti si risti sa ajungi fix in pozitia in care se afla Tariceanu astazi, aceea  de inculpat pentru marturie mincinoasa, sau spui adevarul ? Decat sa moara mama, mai bine sa moara ma-sa, da sau nu ?
Asa ca n-au decat sa se inflameze si sa faca spume , la propriu, 1001 de ciutaci, ciuvici, gazi, spagatisti, ursi si alti kekistanezi ca si plavanasul purtator de vorbe al PSDaddy

  • „Avem o premieră în România, să avem un preşedinte de Camera Deputaţilor şi un preşedinte de partid care este hăituit în momentul de faţă de o justiţie care, după cum ne uităm la ea, este departe de a fi onestă şi echilibrată. (…) Încă o dată este evident pentru oricine, nu trebuie să te uiţi foarte atent, nu trebuie să fii jurist, nu trebuie să ai studii de specialitate ca să îţi dai seama că acest dosar este unul politic – Dobre Adrian”

Baiat inca tanar si deja sluga a grupului mafiot organizat ? Misto. Viitor de aur PSD are…

Un răspuns la „Dragnea-Sova-Teodorovici-Ponta ” PSD-istii se vand intre ei ” ? Nu, doar se toarna…”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.