Hans G. Klemm greseste : PSDragnea nu da doi bani pe „societatea civila”

Atunci cand subliniaza ca vorbeste in numele guvernului SUA, poate ar fi cazul ca unii sa-si ciuleasca urechile

 • „Am avut ample discuţii cu ministrul ( Toader Tudorel n.m. ) despre propunerile de modificări făcute, sunt numeroşi specialişti din România cu experienţă în domeniul dreptului care se declară îngrijoraţi. Cum Parlamentul ia acum în considerare acest pachet de măsuri, Statele Unite încurajează, îndeamnă Parlamentul ca, din nou, să se consulte în detaliu cu societatea civilă înainte să treacă la acţiune”
 • „Am văzut că în unele comunităţi ale oamenilor de afaceri s-au exprimat îngrijorări relativ la modificările ce se iau în considerare şi, din nou, încurajez Guvernul să ia în considerare factori precum predictibilitatea şi stabilitatea. În absenţa predictibilităţii şi stabilităţii cred că, într-un final, vor fi consecinţe în privinţa intereselor investitorilor, inclusiv în ce priveşte oportunităţile României

Dar oare isi inchipuie ambasadorul SUA ca soldateilor mafiei PSDaddy, Iordache, Nicolae, Nicolicea, Plesoianu & Co, trimisi in Parlament cu singurul scop de a-l potreja pe capo di famiglia don Liviu , le pasa, ca dau 2 bani ? Isi inchipuie ca ministrul justitiei lui Dragnea, Toader Tudorel, da doi bani cand e tras de urechi din toate partile sistemului judiciar ? Cand de la CSM si ICCJ, trecand prin DNA, DIICOT, Parchet Genereal si alte asociatii, toti ii spun ca nu e regula si el  tace si merge inainte cu ochelarii de cal pe nas ?
Make no mistake : avantul penalilor PSD-ALDE nu va fi oprit decat cu o interventie energica si simultana a UE si aliatilor NATO

2 răspunsuri la „Hans G. Klemm greseste : PSDragnea nu da doi bani pe „societatea civila””

 1. Sper sa fie armata, daca e sa fie interventie.
  La americanii la care lucrez acum se pune problema asa: bun, marim brutul cu 20% la toti oamenii, dar ce facem daca se schimba guvernul sau se rescrie biblia pesedista si de la 1 ian 2019 se face roll back la toata povestea? E ca ramenem cu chilotii in vine? Teapa!
  Asa ca normal ca nu sunt incantati sa se apuce de marit bruturi.
  Multumim din inima Partidului pentru predictibilitate!

 2. Daca tot trebuie sa intervina cineva, cred ca cel mai in masura sa o faca este tot statul paralel. Statul nostru, adica.

  De pilda,

  „(3) In caz de infractiune flagrantă, deputatii sau senatorii pot fi retinuti si supusi perchezitiei. Ministrul justitiei il va informa neintarziat pe presedintele Camerei asupra retinerii si a perchezitiei. In cazul in care Camera sesizată constată că nu există temei pentru retinere, va dispune imediat revocarea acestei măsuri”.

  Daca ministrul justitiei ar fi printre retinuti, iar seful camerei la fel …?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.